Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adina Florea, propusa pentru sefia DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adina Florea, propusa pentru sefia DNA

Adina Florea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, este propusa de ministrul Justitiei pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), vacant din 9 iulie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi. continuă pe Ziarul Bursa

Tatal Adinei Florea, propusa pentru sefia DNA, e consilier judetean al PSD de 28 de ani

Adina Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA, este fiica lui Dumitru Florea, consilier judetean PSD Constanta de peste 28 de ani, adica de cand ea a intrat in magistratura, informeaza B1 TV, care.

Adina Florea, propusa sefa la DNA: Eu nu stiu ca numele meu sa fi aparut intr-un dosar

Procurorul Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat joi, la un post de televiziune, ca nu stie ca numele ei sa fi aparut in vreun dosar la.

UPDATE Prima reactie a Adinei Florea, propusa pentru sefia DNA: Sunt extrem de onorata / Nimeni nu a exercitat presiuni asupra mea pna acum, mi-e greu sa cred ca o va face

Procurorul Adina Florea, propus pentru sefia DNA a declarat, joi, ca este extrem de onorata si emotionata ca a fost aleasa de ministrul Justitiei si spera ca si Sectia de Procurori sa aiba incredere in ea. Magistratul a mai spus ca in intreaga sa cariera de procuror nimeni nu a exercitat presiuni asupra ei si ii este greu sa creada ca o va face de acum incolo. intrebata daca stie ceva despre un dosar in care ar figura numele sau, Adina Florea a precizat ca nu i s-a adus la cunostinta asa ceva, dar nu exclude existenta unui dosar de urmarire penala in rem, desi nu poate spune la ce s-ar referi.

Prima reactie a Adinei Florea, propusa pentru sefia DNA: Sunt extrem de onorata si emotionata. E prea devreme sa spun ce planuri am

Procurorul Adina Florea, propus pentru sefia DNA a declarat, joi, pentru Mediafax, ca este extrem de onorata si emotionata ca a fost aleasa de ministrul Justitiei si spera ca si Sectia de Procurori sa aiba incredere in ea.

Adina Florea, propusa sef la DNA

Adina Florea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, este propusa de ministrul Justitiei pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), vacant din 9 iulie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Adina Florea, propusa sef la DNA

Adina Florea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, este propusa de ministrul Justitiei pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), vacant din 9 iulie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA, a sustinut jurnalistul Razvan Savaliuc joi, in direct, la Antena 3. Ce sa mai cred despre acest ministru? Dupa mine,.

Adina Florea, primele declaratii dupa ce Tudorel Toader a propus-o pentru sefia DNA: Sunt onorata si emotionata. Nu imi gasesc cuvintele

Adina Florea, propunerea ministrului Justitiei pentru sefia DNA, s-a declarat onorata si emotionata ca a fost aleasa. Sunt onorata si emotionata. Trebuie sa imi revin, pentru ca am avut e.

Jurnalista Adina Florea, dupa ce procuroarea Adina Florea a fost propusa la sefia DNA: Cine are dosare sa ma sune! Va pup pe coruptie! / Bagati-ma si pe mine putin la puscarie, sa prind un post in Guvern :)

Este un mic festival pe pagina de Facebook a jurnalistei Adina Florea, dupa ce procuroarea Adina Florea a fost propusa de ministrul Tudorel Toader pentru sefia DNA. buna ziua lume! dupa o cariera scurta si.

Prima reactie a Adinei Florea, dupa ce a fost propusa la sefia DNA: Sunt emotionata... (VIDEO)

Procuroarea Adina Florea a declarat, pentru B1 TV, ca se simte emotionata si onorata sa afle ca a fost propusa de ministrul Tudorel Toader pentru sefia DNA. Sunt emotionata si onorata. in zilele urma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )