Libnet.ro
UNICEF

23:16

Adina Florea, propusa sef la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adina Florea, propusa sef la DNA

Adina Florea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, este propusa de ministrul Justitiei pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), vacant din 9 iulie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi. continuă pe Ziarul Bursa

Adina Florea, propusa sef la DNA

Adina Florea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, este propusa de ministrul Justitiei pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), vacant din 9 iulie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Cine este Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei ca procuror-sef DNA

Adina Florea este procurorul propus de ministrul Justitiei Tudorel Toader la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, in locul Laurei Codruta Kovesi.

Adina Florea, propusa sef al DNA, vizata de un dosar de urmarire penala in rem chiar la DNA: Nu exclud posibilitatea de a exista un astfel de dosar

Directia Nationala Anticoruptie are in lucru un dosar in care este vizata Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru functia de procuror-sef DNA, in cauza fiind inceputa urmarirea penala doar cu privire la fapte, arata un raspuns al institutiei pentru Mediafax.

Adina Florea, propusa sefa la DNA: Eu nu stiu ca numele meu sa fi aparut intr-un dosar

Procurorul Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat joi, la un post de televiziune, ca nu stie ca numele ei sa fi aparut in vreun dosar la.

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA

Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA, are dosar la DNA, a sustinut jurnalistul Razvan Savaliuc joi, in direct, la Antena 3. Ce sa mai cred despre acest ministru? Dupa mine,.

Adina Florea, propusa pentru sefia DNA

Adina Florea, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta, este propusa de ministrul Justitiei pentru postul de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), vacant din 9 iulie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Adina Florea, propusa de Toader pentru sefia DNA

Procurorul Adina Florea este propunerea minstrului Tudorel Toader pentru functia de sef al DNA, a anuntat, joi, Ministerul Justitiei. Adina Florea vine de la Parchetul Curtii de Apel Constanta.

SONDAJ Ce impact crezi ca ar avea un mandat al procurorului Adina Florea la sefia DNA?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus-o pe Adina Florea, procuror la Parchetul Curtii de Apel Constanta, pentru functia de sef al DNA. Ea va prelua aceasta pozitie daca va fi numita de presedintele Klaus Iohannis, dupa avizul consultativ al CSM. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce impact crezi ca ar avea un mandat al procurorului Adina Florea la sefia DNA?.

Cine este Adina Florea, propunerea Ministerului Justitiei pentru sefia DNA

Adina Florea este propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA, conform anuntului facut acum cateva minute de ministrul Justitiei Tudorel Toader.

Adina Florea - propunerea pentru functia de procuror-sef al DNA

UPDATE - Adina Florea, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, in prezent delegata la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Constanta, va fi propusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )