Libnet.ro
UNICEF

15:15

Adina Florea, respinsa la sefia DNA, este procurorul desemnat sa se ocupe de denuntul lui Ghita contra Codrutei Kovesi

Adevărul Adevărul,
Adina Florea, respinsa la sefia DNA, este procurorul desemnat sa se ocupe de denuntul lui Ghita contra Codrutei Kovesi

Adina Florea este procurorul din cadrul Sectiei de ancheta a magistratilor desemnat sa se ocupe de denuntul depus de omul de afaceri Sebastian Ghita contra Laurei Kovesi. Afaceristul a sustinut ca fostul procuror-sef DNA i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa. Parchetului General, care a clasat acest dosar in urma cu un an de zile, sustine ca de extradarea lui Nicolae Popa s-a ocupat Ministerul de Interne, nu DNA. continuă pe Adevărul

Adina Florea, respinsa de Iohannis la sefia DNA, va judeca denuntul lui Sebastian Ghita mpotriva Codrutei Kovesi

Adina Florea, propusa de ministrul Tudorel Toader la sefia DNA si respinsa de presedintele Klaus Iohannis, este procurorul de la Sectia de ancheta a magistratilor desemnat sa se ocupe de reclamatia depusa de omul de afaceri Sebastian Ghita impotriva Laurei Codruta Kovesi. Ghita sustine ca fosta sefa a DNA i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa din Indonezia.

Cine este procurorul desemnat sa se ocupe de denuntul lui Ghita contra Codrutei Kovesi

Adina Florea este procurorul din cadrul Sectiei de ancheta a magistratilor desemnat sa se ocupe de denuntul depus de omul de afaceri Sebastian Ghita contra Laurei Codruta Kovesi. Afaceristul a sustinut ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )