Libnet.ro
UNICEF

21:17

Adina Valean avizata pentru functia de comisar european pe Transporturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adina Valean avizata pentru functia de comisar european pe Transporturi

Europarlamentarul Adina Valean afost avizata pentru functia de comisar european pe Transporturi, in urma audierii in comisiile de specialitate ale PE. continuă pe Ziarul Bursa

Adina Valean, avizata pozitiv pentru functia de comisar european

Adina Valean, propunerea Romaniei pentru postul de Comisar european, a fost validata joi de Comisia de transporturi a Parlamentului cu 36 de voturi pentru Adina Valean ne-a convins. Candidatura sa a.

Be EU. Adina Valean, audiata in Parlamentul European

Europarlamentarul Adina Valean, propusa pentru functia de comisar european din partea Romaniei, va fi audiata astazi in Comisia pentru Transporturi din Parlamentul European. Adina Valean a primit aviz pozitiv.

VIDEO Adina Valean a fost validata de Comisia de Transporturi pentru postul de comisar european - UPDATE

Europarlamentarul Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru functia de comisar european pentru Transporturi, a primit aviz favorabil, cu 36 de voturi pentru in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului Uniunii Europene, a anuntat europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu pe Facebook. Ea a fost audiata, joi, in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European timp de mai multe ore, dupa ce marti a fost audiata si in comisiile reunite pentru Afaceri europene ale Parlamentului Romaniei, primind aviz favorabil pentru ocuparea postului.

Adina Valean, audiata in Parlamentul European: Pactul ecologic va reprezenta o prioritate. Vreau sa fiu cea care va debloca dosarul pentru Cerul Unic European (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Adina Valean, propusa pentru functia de comisar european din partea Romaniei, este audiata, joi, in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European. La inceputul audierilor, Valean a.

UPDATE Adina Valean, aviz favorabil in Parlamentul de la Bucuresti pentru postul de comisar european

Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru functia de comisar european, a fost audiata marti in comisiile reunite pentru Afaceri Europene ale Parlamentului Romaniei, primind aviz favorabil pentru ocuparea postului. Ea a spus ca isi va folosi experienta in sprijinul Romaniei. La audiere participa si premierul Ludovic Orban.

Candidatul Ungariei pentru postul de comisar european nu i-a convins pe europarlamentari. Social democratii vor sa-l cheme la o noua audiere- surse

Grupul social democratilor din Parlamentul european a decis sa-i ceara candidatului Ungariei pentru postul de comisar european pentru extindere, Oliver Varhelyi, sa raspunda unor intrebari suplimentare in cadrul unei noi audieri, potrivit unor surse oficiale citate de Politico. eu.

Adina Valean a fost validata de Comisia de transporturi a Parlamentului European

Adina Valean, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, a fost validata astazi de Comisia de transporturi a Parlamentului European cu 36 de voturi pentru, potrivit G4Media.

Adina Valean va fi audiata marti de catre comisiile de specialitate ale Parlamentului - surse

Propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, liberala Adina Valean urmeaza sa fie audiata marti, in Parlament, de catre comisia de politica externa si afaceri europene, sustin surse parlamentare pentru HotNews. ro.

Adina Valean, audiata in Parlamentul European: Voi pune intreaga experienta in sprijinul Romaniei

Europarlamentarul Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european, este audiata marti in comisiile parlamentare reunite de afaceri europene, ea fiind insotita de catre premierul Ludovic Orban.

Be Eu: Adina Valean, verificata in Parlamentul European

Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european va fi audiata in scurt timp in comisiile parlamentare de Afaceri Europene din Parlament. Avizul comisiei de azi este unul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )