Libnet.ro
UNICEF

13:00

Adina Valean, despre reluarea calatoriilor: Pasaportul de sanatate ar usura mult viata transportatorilor Vom putea pleca in vacanta la vara?

Hotnews Hotnews,
 Adina Valean, despre reluarea calatoriilor: Pasaportul de sanatate ar usura mult viata transportatorilor Vom putea pleca in vacanta la vara?

Pasapoartele de sanatate ar usura mult munca transportatorilor, in vederea reluarii calatoriilor, spune comisarul european pentru transporturi, Adina Valean. Ea avertizeaza ca valabilitatea acestora este limitata, in sensul ca ofera o imagine de moment privind starea pasagerilor. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Comisarul european Adina Valean, despre noile reguli in privinta calatoriilor: Mai putini oameni in mijloacele de transport, distantare intre pasageri in avion (VIDEO)

Pandemia de COVID-19 schimba regulile atat in privinta calatoriilor interne, cat si a celor in afara tarii. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, a explicat ce restrictii vor fi impuse de.

Cum vom putea relua calatoriile. Adina Valean: Pasapoartele de sanatate ar usura mult viata transportatorilor

Comisarul european pentru transport, Adina Valean, a declarat duminica, la Digi24, ca exista o serie de conditii pentru a se putea calatori din nou in Europa, ea fiind in favoarea unui pasaport de sanatate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )