Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adina Valean a primit aviz favorabil pentru a deveni comisar european

România Liberă România Liberă,
Adina Valean a primit aviz favorabil pentru a deveni comisar european

Europarlamentarul Adina Valean a primit aviz favorabil, marti, din partea comisiilor parlamentare re. continuă pe România Liberă

Parlamentul European. Adina Valean a primit aviz pozitiv cu unanimitate de voturi din partea Comisiei pentru afaceri juridice

Europarlamentarul PNL Adina Valean, propusa comisar european din partea Romaniei pentru portofoliul transporturilor, a primit, cu unanimitate de voturi, avizul pozitiv al Comisiei pentru afaceri juridice JURI) a Parlamentului European, for care examineaza integritatea candidatilor pentru functia de membru al Comisiei Europene. Comparativ, Rovana Plumb nu a reusit sa treaca de JURI.

Comisia JURI a Parlamentului European, aviz favorabil pentru Adina Valean. Audierea din Comisia de Transporturi va avea loc joi

Comisia pentru Afaceri Juridice JURI) a Parlamentului European a dat aviz favorabil pentru numirea Adinei Valean in functia de comisar european, audierea in comisia de resort, Transporturi, urmand sa aiba loc joi.

Adina Valean a primit aviz favorabil din partea comisiilor pentru Afaceri Europene din Parlamentul Romaniei (VIDEO)

UPDATE:Adina Valean a primit aviz pozitiv din partea comisiilor reunite pentru Afaceri Europene din Parlamentul Romaniei. Eurodeputatul PNL Adina Valean, propusa comisar european pe Transporturi, este.

Adina Valean a primit aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Parlamentului European pentru postul de comisar

Europarlamentarul Adina Valean a primit aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Parlamentului European pentru ocuparea functiei de comisar pe transporturi. Anuntul a fost facut, intr-o postare pe Facebook,.

UPDATE Adina Valean, aviz favorabil in Parlamentul de la Bucuresti pentru postul de comisar european

Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru functia de comisar european, a fost audiata marti in comisiile reunite pentru Afaceri Europene ale Parlamentului Romaniei, primind aviz favorabil pentru ocuparea postului. Ea a spus ca isi va folosi experienta in sprijinul Romaniei. La audiere participa si premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Adina Valean a primit votul comisiei JURI pentru candidatura la functia de comisar european

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti, ca Adina Valean a primit, in unanimitate, votul Comisiei pentru Afaceri Juridice a Parlamentului European JURI) privind candidatura pentru functia de comisar european din partea Romaniei, noteaza Agerpres.

ADINA VALEAN: Am primit unda verde de la Parlamentul Romaniei cu 25 de voturi pentru

Propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, Adina Valean, a primit, marti, avizul Parlamentului Romaniei, cu 25 de voturi pentru. Tot marti, comisia JURI a Parlamentului European a validat in unanimitate candidatura sa.

Adina Valean: Am simtit un sprijin larg pentru candidatura mea la postul de comisar european

Europarlamentarul Adina Valean a declarat, marti, ca a simtit, la audierile din comisiile parlamentare de Afaceri europene, un sprijin larg pentru candidatura sa la postul de comisar european. Sunt onorata.

Adina Valean, audiata in Parlament

Deputatul european Adina Valean, propunerea guvernului Orban pentru functia de comisar european pentru transporturi, urmeaza sa fie audiata astazi de comisiile reunite pentru Afaceri Europene din Parlament.

Adina Valean, audiata in Parlamentul European: Voi pune intreaga experienta in sprijinul Romaniei

Europarlamentarul Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european, este audiata marti in comisiile parlamentare reunite de afaceri europene, ea fiind insotita de catre premierul Ludovic Orban.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )