Libnet.ro
UNICEF

17:01

Adina Valean, validata de Comisia de transporturi a P.E. pentru postul de comisar european

B1 B1,
Adina Valean, validata de Comisia de transporturi a P.E. pentru postul de comisar european

Comisarul european propus de Romania pentru Transporturi, Adina Valean, a fost validata de Comisia de Transporturi a P. A primit 36 de voturi pentru. in timpul audierilor, Valean a subliniat ca Uniunea E. continuă pe B1

VIDEO Adina Valean a fost validata de Comisia de Transporturi pentru postul de comisar european - UPDATE

Europarlamentarul Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru functia de comisar european pentru Transporturi, a primit aviz favorabil, cu 36 de voturi pentru in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului Uniunii Europene, a anuntat europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu pe Facebook. Ea a fost audiata, joi, in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European timp de mai multe ore, dupa ce marti a fost audiata si in comisiile reunite pentru Afaceri europene ale Parlamentului Romaniei, primind aviz favorabil pentru ocuparea postului.

Adina Valean a fost validata de Comisia de transporturi a Parlamentului European

Adina Valean, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, a fost validata astazi de Comisia de transporturi a Parlamentului European cu 36 de voturi pentru, potrivit G4Media.

UPDATE Adina Valean, aviz favorabil in Parlamentul de la Bucuresti pentru postul de comisar european

Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru functia de comisar european, a fost audiata marti in comisiile reunite pentru Afaceri Europene ale Parlamentului Romaniei, primind aviz favorabil pentru ocuparea postului. Ea a spus ca isi va folosi experienta in sprijinul Romaniei. La audiere participa si premierul Ludovic Orban.

Candidatul Ungariei pentru postul de comisar european nu i-a convins pe europarlamentari. Social democratii vor sa-l cheme la o noua audiere- surse

Grupul social democratilor din Parlamentul european a decis sa-i ceara candidatului Ungariei pentru postul de comisar european pentru extindere, Oliver Varhelyi, sa raspunda unor intrebari suplimentare in cadrul unei noi audieri, potrivit unor surse oficiale citate de Politico. eu.

Adina Valean a primit aviz favorabil pentru a deveni comisar european

Europarlamentarul Adina Valean a primit aviz favorabil, marti, din partea comisiilor parlamentare re.

Adina Valean a primit aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Parlamentului European pentru postul de comisar

Europarlamentarul Adina Valean a primit aviz pozitiv din partea Comisiei juridice a Parlamentului European pentru ocuparea functiei de comisar pe transporturi. Anuntul a fost facut, intr-o postare pe Facebook,.

Adina Valean: Am simtit un sprijin larg pentru candidatura mea la postul de comisar european

Europarlamentarul Adina Valean a declarat, marti, ca a simtit, la audierile din comisiile parlamentare de Afaceri europene, un sprijin larg pentru candidatura sa la postul de comisar european. Sunt onorata.

Adina Valean, audiata in Parlament

Deputatul european Adina Valean, propunerea guvernului Orban pentru functia de comisar european pentru transporturi, urmeaza sa fie audiata astazi de comisiile reunite pentru Afaceri Europene din Parlament.

Adina Valean, audiata in Parlamentul European: Voi pune intreaga experienta in sprijinul Romaniei

Europarlamentarul Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european, este audiata marti in comisiile parlamentare reunite de afaceri europene, ea fiind insotita de catre premierul Ludovic Orban.

Be Eu: Adina Valean, verificata in Parlamentul European

Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european va fi audiata in scurt timp in comisiile parlamentare de Afaceri Europene din Parlament. Avizul comisiei de azi este unul.

ştiri din Politica

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )