Libnet.ro
UNICEF

10:15

ADIO, ANTENA 1! A PLECAT la PRO TV! MUTAREA anului! Nimeni NU SE ASTEPTA la asta

B1 B1,
ADIO, ANTENA 1! A PLECAT la PRO TV! MUTAREA anului! Nimeni NU SE ASTEPTA la asta

Mutare bomba in televiziunea din Romania! A plecat de la Antena 1, la Pro TV! Fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Observator , Viviana Sposub, a parasit postul Antena 1. continuă pe B1

SOC la PRO TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre serialul LAS FIERBINTI!

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie.

SOC LA PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! ASA ARATA, de fapt, vedeta in REALITATE! (GALERIE FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai indragite prezentatoare de la PRO TV! Ea prezinta de multi ani rubrica Horoscop.

Cand se termina Vocea Romaniei. Data exacta cand va fi difuzata marea finala de la PRO TV

Unul din cele populare show-uri de televiziune, difuzat de Pro TV, Vocea Romaniei a ajuns pe ultima suta de metri. in aceasta seara,incepand cu ora 20:00, vom avea parte de primul LIVE din cele trei pregatite de producatori. Cand se termina Vocea Romaniei Conform unui comunicat primit la redactie, incepand de astazi vom avea parte .

Nu ne mai saturam! Cati romani s-au uitat la Singur acasa, difuzat pentru a 14-a oara consecutiv de Pro TV

Difuzat pentru a 14-a oara consecutiv de Pro TV, Singur acasaHome Alone a tinut din nou milioane de romani in fata televizoarelor, fiind lider incontestabil de audienta.

Live Video Online Singur Acasa, pe Pro TV. incepe maratonul de Craciun!

Ati fost cuminti? Pro TV a inclus din nou Singur acasa in grila de sarbatori, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Asadar, cine a scapat vreun cuvant din intregul film, vreun detaliu care ar putea sa dea intreaga poveste peste cap, trebuie sa stie ca mai are o sansa. Singur acasa in grila .

Un nou jurat, la PRO TV. Cine e femeia de care toti vor sti de frica, intr-una dintre cele mai asteptate emisiuni ale postului

A fost anuntat cel mai nou jurat, de la PRO TV, pentru o emisiune foarte asteptata de catre public. Show-ul va debuta in curand pe postul de televiziune, iar celei alese sa faca parte din echipa juriului in mod clar ii vor sti toti de frica! Este vorba despre o femeie de afaceri de succes .

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 6 decembrie

Daca e vineri, e Vocea, ne spune un slogan celebru rostit de Pavel Bartos, iar indragitul actor si prezentator are mare dreptate, pentru ca Pro TV difuzeaza si de aceasta data o noua editie de senzatie a emisiuniiVocea Romaniei. Concurentii sunt tot mai putini, iar batalia devine tot mai crancena, pe masura ce ne apropiem .

S-A AFLAT ADEVARUL despre DIVORTUL lui CABRAL! De ce S-A TERMINAT, de fapt, casnicia indragitului PREZENTATOR de la PRO TV

Cabral 42 de ani) este unul dintre cei mai indragiti prezentatoride la Pro TV. El se afla la al doilea mariaj.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )