Libnet.ro
UNICEF

07:45

Adjunctul DNA, Calin Nistor, o contrazice pe Kovesi: infiintarea sectiei de investigare a infractiunilor in justitie este un lucru bun (VIDEO)

B1 B1,
Adjunctul DNA, Calin Nistor, o contrazice pe Kovesi: infiintarea sectiei de investigare a infractiunilor in justitie este un lucru bun (VIDEO)

Lovitura de teatru! Procurorul-sef adjuct al DNA Calin Nistor o contrazice pe Laura Codruta Kovesi si pe procurorii din institutie care s-au opus infiintarii unei sectii speciale privind infractiunile din. continuă pe B1

Procurorul sef adjunct al DNA, Calin Nistor, face dezvaluiri EXCLUSIVE in Actualitatea romaneasca, pe B1 TV (VIDEO)

De 12 ani este procuror DNA si de 5 ani este procuror sef adjunct al DNA. Nistor Calin, cel mai greu om din Directia Nationala Anticoruptie, iese in primul interviu, acordat in direct, intr-un studio de.

Adjunctul DNA, C.Nistor: Nu voi candida pentru sefia Directiei. Trebuie facut curat n DNA

Procurorul-sef adjunct al DNA, Calin Nistor, a declarat ca nu este hotarat daca isi va depune candidatura pentru sefia Directiei, insa inclina sa nu o faca, precizand ca cel care va prelua conducerea trebuie sa fie un om din interiorul institutiei, care sa efectueze o evaluare urgenta, potrivit Mediafax.

Masuri dure in interiorul DNA dupa valul de achitari. Adjunctul DNA, Nistor Calin: Un grup de lucru analizeaza. Cine a gresit grav va raspunde (VIDEO)

Procurorul-sef adjunct al DNA Calin Nistor a fost invitatul Sorinei Matei in editia de vineri seara a emisiunii Actualitatea Romaneasca. Unul din subiectele discutate a fost cel al achitarilor care au venit.

Moment inedit in direct: Tudorel Toader i-a trimis un mesaj Sorinei Matei cu o intrebare pentru adjunctul DNA (VIDEO)

Interviul acordat de Calin Nistor, procuror-sef adjunct al DNA, pentru B1TV a trezit interesul ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a trimis in direct o intrebare prin SMS moderatoarei Sorina Matei in.

Calin Nistor, procurorul sef-adjuct DNA, face lumina privind cele 300 de dosare cu magistrati: Care este numareal real de inculpati si suspecti (VIDEO)

Invitat in emisiunea Sorinei Matei de pe B1TV, Calin Nistor, procuror-sef adjunct al DNA, a facutmai multe precizari privind cele 300 de dosari cu magistrati despre care a vorbit procurorul Marius Iacob in.

Adjunctul DNA, lamuriri despre implicarea SRI in justitie: A fost vreodata un agent FBI sau CIA in sediul DNA? (VIDEO)

Procuror Nistor Calin, adjunct al DNA, a vorbit in emisiunea Sorinei Matei de pe B1TV despre scandalul privind implicare serviilor secrete in justitie. Acesta a respins clar toate informatiile privind prezenta de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )