Libnet.ro
UNICEF

07:15

ADMINISTRATIA PORTURILOR: Licitatie de 8,3 milioane euro pentru proiectul platformei de la Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 ADMINISTRATIA PORTURILOR: Licitatie de 8,3 milioane euro pentru proiectul platformei de la Galati

Compania Nationala Administratia Porturilor Dunarii Maritime a lansat o licitatie de 39,6 milioane lei 8,3 milioane euro), fara TVA, bani europeni, pentru lucrari in cadrul proiectului Platforma Multimodala Galati, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul va imprumuta 177 de milioane de euro pentru construirea a doua penitenciare

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru aprobarea unui imprumut in valoare de 177 de milioane de euro, in vederea construirii a doua penitenciare si a unor facilitati pentru pregatirea si recuperarea capacitatii de munca a personalului din.

Guvernul a semnat un aranjament financiar de 50 milioane de euro pentru procurarea rezervelor de gaze naturale

Un aranjament financiar, care va permite procurarea rezervelor de gaze naturale, in valoare de 50 de milioane de dolari, in scopul aprovizionarii cu gaze naturale a Republicii Moldova, in caz de necesitate, a fost semnat miercuri, 11 decembrie, la Guvern. Documentul a fost semnat de catre prim-ministrul Ion Chicu si directorul general BERD pentru Europa de Est si Caucaz, Matteo Patrone, transmite IPN.

IN CRESTERE CU 38% IN PRIMELE 9 LUNI DIN 2019 FATA DE ACEEASI PERIOADA A ANULUI TRECUT City Insurance - prime brute subscrise de 298 milioane euro

Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance a incheiat primele noua luni ale anului 2019 cu un volum al primelor brute subscrise de 298 milioane euro echivalentul a 1,413 milioane lei), o crestere cu 38% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Ministerul Lucrarilor Publice va opri plati de peste 146 de milioane lei pentru proiecte PNDL

Ministerul Lucrarilor Publice Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) anunta ca au fost verificate, in perioada 26 noiembrie - 11 decembrie, peste 3. 000 de solicitari prin Programul national de dezvoltare locala PNDL), fiind gasite mai multe neconcordante intre situatia din teren si cea din hartii. in urma verificarilor, vor fi oprite de la plata peste 146 de milioane lei pentru 187 de solicitari pentru proiecte dn 11 judete, conform News. ro.

imprumut de 177 milioane de euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru construirea de penitenciare, aprobat de Guvern prin lege

Guvernul a aprobat marti un proiect de lege pentru aprobarea unui imprumut acordat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei BDCE) in vederea construirii a doua penitenciare, unul judetul Prahova si altul in judetul Buzau. imprumutul este in valoare de 177 de milioane de euro, iar costul proiectului este de 221,5 milioane euro.

Thyssenkrupp, Salzgitter si Voestalpine, amendate cu 464 milioane euro in Germania

Autoritatea antitrust din Germania a aplicat o amenda totala de 646 de milioane de euro 719 milioane de dolari) principalilor producatori de otel ai tarii - Thyssenkrupp si Salzgitter - precum si grupului austriac Voestalpine, pentru fixarea preturilor in industria otelului, transmit Bloomberg si Reuters, conform Agerpres.

Santierul Naval Orsova - contracte de peste 7 milioane euro cu Olanda

Santierul Naval Orsova SNO) a anuntat ca, in sedinta din 9 decembrie, Consiliul de Administratie al societatii a validat trei contracte externe pentru constructia de nave fluviale, valoarea totala a celor trei contracte fiind de 7. 000 euro.

Premiera: Primarul Gabriela Firea propune taierea celor 50 milioane lei alocati la inceputul anului pentru biserici, printre care 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Gabriela Firea propune taierea celor circa 50 milioane lei propusi pentru biserici la inceputul anului, printre care 10 milioane lei pentru catedrala Mantuirii Neamului, potrivit proiectului de rectificare bugetara aflat pe ordinea de zi a sedintei consiliului General de saptamana viitoare. in total, propunerea de rectificare bugetara este de circa 250 milioane lei, iar municipalitatea ramane cu un buget de 5,9 miliarde lei. in 2018, Primaria Capitalei a dat 121 milioane de lei la biserici, dintre care 45 milioane lei la Catedrala Mantuirii Neamului.

Europenii cheltuiesc aproape 500 de euro pentru sarbatorile de iarna

Fiecare european va cheltui in medie 461 de euro in perioada sarbatorilor de iarna, cu 3,4% mai mult fata de 2018, ceea ce face ca piata totala estimata a cheltuielilor din aceasta perioada in Europa sa ajunga la 189,5 miliarde de euro, potrivit.

UE pune la dispozitie un trilion de euro pentru combaterea schimbarilor climatice dupa ce liderii europeni au cazut de acord sa reduca emisiile de dioxid de carbon pana la zero

La capatul a zece ore de negocieri, liderii europeni au cazut de acord sa reduca emisiile de CO2 pana la zero pana in anul 2050, o exceptie urmand a fi facuta pentru Polonia, a carei productie de energie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )