Libnet.ro
UNICEF

10:30

Administratia Trump intentioneaza modificarea definitiei persoanelor transsexuale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Administratia Trump intentioneaza modificarea definitiei persoanelor transsexuale

Administratia lui Donald Trump intentioneaza sa defineasca foarte strict identitatea sexuala ca fiind legata de organele sexuale de la nastere, potrivit ziarului The New York Times, ceea ce le-ar lua in fapt persoanelor transsexuale posibilitatea de a fi recunoscute in mod oficial, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Administratia Trump, pe punctul de a elimina termenul transsexual din legislatie

Administratia Trump intentioneaza sa limiteze definitia genului astfel incat notiuna de transsexual sa fie eliminata, potrivit unui document oficial prezentat de New York Times. Administratia americana ar urma sa defineasca genul ca o conditie biologica, care nu poate fi schimbata, determinata de organele genitale cu care s-a nascut persoana respectiva, definitie care reprezinta cea mai drastica masura a guvernului in incercarea de a reveni asupra unor drepturi civile acordate pana acum persoanelor transsexuale.

Administratia Trump lucreaza la reducerea taxelor

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat ca administratia sa analizeaza reducerea taxelor pentru americanii cu venituri medii si ar putea prezenta planul la inceputul lunii noiembrie, inainte de alegerile pentru Congres, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )