Libnet.ro
UNICEF

10:45

Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

B1 B1,
Admitere 2018: Care sunt cele mai bune licee din Romania, in functie de media de admitere. Top 50

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii computerizate la liceu 2018. Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a. Hotnews a publicat Top 50 de specializari pe. continuă pe B1

Parlamentul a adoptat noul Cod Administrativ. Care sunt cele mai controversate prevederi

Camera Deputatilor a adoptat luni cu 175 de voturi pentru 33 impotriva si 15 abtineri proiectul de lege care schimba Codul Administrativ. Printre principalele modificari aduse se numara introducerea unor indemnizatii speciale pentru alesii locali si posibilitatea ca acestia sa detina calitatea de persoana fizica autorizata. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la promulgare la presedintele Klaus Iohannis.

Cele mai bune 11 look-uri de la Paris Haute Couture Week!

Mai mult ca sigur zilele trecute ati fost lipiti de ecranul telefonului sau al calculatorului si ati analizat toate tinutele care au curs impecabile pe podiumurile de la Paris Couture Fashion Week 2018. Iata care sunt cele mai reusite 11 aparitii.

Topul celor mai bune licee la Bac 2018. Colegiul cu doi elevi de 10 si scoala unde nimeni nu a picat examenul vreodata

Doi elevi de la cel mai bun liceu din Petrosani au obtinut media 10 la Bacalaureat. Un alt liceu din municipiu se numara printre cele mai slabe unitati scolare.

Admitere n liceu 2018 Care sunt liceele pe care s-au batut cei mai multi elevi de clasa a VIII-a: Top 50 de specializari pe tara

Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti este liceul cu cele mai mari medii de admitere, anul acesta. Rezultatele repartizarii computerizate a elevilor la liceu 2018, publicate astazi de Ministerul Educatiei, arata ca media ultimului admis astazi la Sava, la specializarea Matematica-Informatica bilingv engleza, este 9. Asta desi Colegiul Sava din Bucuresti nu intra in topul liceelor cu absolventi cu media 10 la BAC, fiind net surclasat la acest capitol de Colegiul National Gheorghe Lazar. Pe locul 2 in topul liceelor, dupa media de admitere, este Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta, iar pe locul 3 este Colegiul National Fratii Buzesti Craiova.

Cele mai bune bancuri de la ora de geografie. Raspunsul logic la intrebarea: care sunt cele mai triste forme de relief?

Va prezentam o colectie de bancuri care ii au ca protagonisti pe profesorii de geografie si orele de curs predate la aceasta disciplina. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Admitere liceu 2018. Cu ce medii s-a intrat la cele mai bune colegii/licee din tara. Cand trebuie depuse dosarele de inscriere

Ministerul Educatiei Nationale a publicat astazi, 9 iulie, pe site-uladmitere. edu. ro, rezultatele repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a. Astfel, dintre cei 114. 115 elevi care au completat fise de inscriere, au fost repartizati112. 809 elevi 98,85%),in functie de una dintre optiunile exprimate.

REPARTIZARE LICEE 2018. Care sunt rezultatele ADMITERII la LICEU

ROa anuntat cand afiseaza rezultatele admiterii in liceu, undeva in aceasta dupa-amiaza. Repartizarea computerizata.

ADMITERE LICEU 2018. Care sunt rezultatele REPARTIZARII COMPUTERIZATE

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2018. Ministerul Educatiei face publice rezultatele repartizarii computerizate pentru admiterea la liceu in 2018. Rezultatele vor fi afisate pe www. antena3. ro si.

Halep, formidabila: Cum poate urca Simona printre cele mai bune zece jucatoare din istoria tenisului feminin

In urma rezultatelor inregistrate la Wimbledon, constanteanca e sigura de ramanerea in fruntea ierarhiei WTA si dupa turneul de la All-England Club. De fapt, romanca are sanse uriase de a incheia al doilea an la rand pe cea mai inalta treapta a podiumului.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii

Fericirea este ceea ce ne dorim toti, nu-i asa? O viata lipsita de griji si multumire pentru tot ceea ce se intampla in jurul tau este ideala si la asta aspiram toti. Exista persoane care par.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )