Libnet.ro
UNICEF

01:05

Admitere online la cea mai mare institutie de invatamant superior privat din Romania

Adevărul Adevărul,
Admitere online la cea mai mare institutie de invatamant superior privat din Romania

Universitatea Spiru Haret si-a adaptat metodologia procesului de admitere pentru anul universitar 2020-2021, conform situatiei generate de epidemia COVID-19. continuă pe Adevărul

Toti romanii care au cont bancar, vizati de anunt: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla din 2 iunie

Cea mai mare banca din Romania a facut un anunt deosebit pe 2 iunie. Priveste toti clientii tuturor bancilor de la noi. Si vestea mai buna e ca totul tine 10 zile, ca sa ai timp sa te.

Iranul a inregistrat cea mai mare crestere a numarului contaminarilor din ultimele doua luni

Iranul a inregistrat luni cea mai mare crestere a numarului contaminarilor din ultimele doua luni, cu 2. 979 de teste pozitive in ultimele 24 de ore, potrivit autoritatilor citate de The Guardian.

FLORIN CITU: Romania nu mai este tara cu cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania nu mai este tara cu cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, a scris, azi ministrul Finantelor, Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Planul Urbanistic Coordonator al Sectorului 2, desfiintat in dezbaterea publica: Un grup de oameni vor sa transforme Sectorul 2 in cea mai mare afacere imobiliara

Primaria Capitalei a organizat miercuri o sedinta de dezbatere publica pentru Planul Urbanistic Coordonator al Sectorului 2, documentul care stabileste ce se poate construi pe fiecare teren din aceasta zona administrativa. Documentatia a fost aspru criticata de reprezentantii Primariei Capitalei, cetateni si ONG-isti, acestia acuzand ca se distrug zeci de hectare de spatii verzi si se permite ridicarea de blocuri intre case. PUZ-ul este realizat la comanda Primariei Sector 2, condusa de primarul PSD Toader Mugur Mihai.

Cristoiu: Cea mai mare problema a acestui Guvern nu este lipsa de profesionalism, ci...

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu spune ca respingerea la CCR a ordonantei de urgenta prin care mandatele alesilor locali se prelungesc cu 6 luni arata lipsa de profesionalism si rigurozitate a aparatului de lucru al Guvernului si a premierului.

Medalie de aur pentru cercetatorii Universitatii Dunarea de Jos din Galati la Euroinvent, cea mai mare expozitie de inventica si inovatie din Europa de Est

La editia din acest an au fost inscrise peste 500 de inventii, realizate de cercetatori si inventatori din 30 de tari, dintre care 230 de proiecte sunt din Romania.

Proiect pentru Romania - Camera de Comert si Industrie si Compania Iulius propun cea mai mare dezvoltare mixta din Europa, o investitie de peste 2,87 miliarde de euro

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si compania IULIUS propun un proiect amplu de dezvoltare pentru tara, reprezentativ la nivel international. Bazat pe un concept mixed use unic, care imbina atractii.

Fermierii, apel disperat catre autoritati: Ne confruntam cu cea mai mare seceta din ultimii 30 de ani

Fermierii cer autoritatilor schimbarea orientarii programelor de investitii catre generarea de piete de desfacere pentru produsele agroalimentare romanesti, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata Presedintiei, Parlamentului, Guvernului si Ministerului Agriculturii.

Coronavirus: Economia Suediei a crescut in primul trimestru Tara cu cea mai controversata politica anticoronavirus Opozitia cere controale

Economia suedeze a crescut in primele trei luni ale anului, in urma deciziei guvernului de a nu impune un blocaj complet pentru a limita raspandirea coronavirusului, anunta CNBC. Masurile mai relaxate decat in alte state impotriva raspandirii coronavirusului au dat loc unui larg consens politic in Suedia, insa cele mai mari doua partide de opozitie din Suedia au cerut vineri infiintarea, inainte de venirea verii, a unei comisii independente de ancheta cu privire la raspunsul, foarte putin coercitiv, dat de aceasta tara la epidemia de COVID-19. Suedia are cea mai mare rata de deces prin coronavirus din lume.

FOTO VIDEO Cel mai mare traseu de trenulete electrice din Romania. Ce lungime vor avea sinele

La Timisoara, se construieste cea mai mare macheta feroviara din Romania. Diorama de la Gara de Nord va cuprinde aproape un kilometru de sine.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )