Libnet.ro
UNICEF

21:45

O adolescenta de 18 ani a murit din cauza telefonului. Cum s-a intamplat acest lucru

Antena3 Antena3,
O adolescenta de 18 ani a murit din cauza telefonului. Cum s-a intamplat acest lucru

O fata de 18 ani din Kheriakani, India, a fost grav ranita la fata dupa ce telefonul sau, un smartphone, a explodat. Transportata de urgenta la cel mai apropiat spital, tanara a murit cateva zeci de minute. continuă pe Antena3

Inca doi oameni au murit din cauza gripei. Numarul victimelor a urcat la 109

Inca doi oameni au murit din cauza gripei, numarul total al victimelor urcand astfel la 109, anunta miercuri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Victimele sunt un batbat in varsta de 28 de ani din judetul Mures si un alt barbat, in varsta de 43 de ani, din judetul Satu Mare.

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul total a ajuns la 107

Doua femei si un barbat au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore, potrivit datelor anuntate, marti, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor a ajuns la 107, informeaza news. ro.

Singura persoana cunoscuta care a murit din cauza agentului Noviciok, cercetatorul rus Andrei Zheleznyakov / Timp de 6 ani, s-a luptat cu ciroza, hepatita toxica, leziuni nervoase si epilepsie

Inainte ca fostul spion rus Serghei Skripal si fiica sa, Iulia, sa se prabuseasca pe o banca intr-un parc din Salisbury pe 4 martie, singura persoana confirmata ca ar mai fi suferit efectele agentului neurotoxic Noviciok a fost un om de stiinta sovietic, care se ocupa de arme chimice, relateazaThe Guardian.

Noi decese din cauza gripei. Bilantul ia proportii

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 109, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Este vorba despre doi barbati - unul de 28 de ani din.

Bilantul a CRESCUT din nou. inca doi oameni au murit din cauza gripei

Bilantul deceselor din cauza gripei a crescut din nou, ajungand la numarul de 109 de morti provocate de virusul gripal, dupa ce doi barbati s-au stins din viata. Prima victima este un barbat din judetul.

Doua femei si un barbat au murit din cauza gripei. Bilantul a ajuns la 107

Gripa face noi victime. Doua femei si un barbat si-au pierdut viata in ultimele 24 de ore, a anuntat Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), bilantul ajungand la 107.

inca doua femei si un barbat au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 107

Doua femei si un barbat au murit din cauza gripei in ultimele 24 de ore, potrivit datelor anuntate, marti, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor a ajuns la 107.

CFR Calatori: 18 trenuri, anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice

CFR Calatori a anuntat ca 18 trenuri vor fi anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Trenurile anulate circula pe directiile Bucuresti - Constanta, Bucuresti - Fetesti,.

CFR Calatori: 18 trenuri sunt anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice

18 trenuri vor fi anulate vineri din cauza conditiilor meteorologice iar pe raza sucursalelor din zo.

CFR Calatori: 18 trenuri anulate vineri din cauza vremii

CFR Calatori a anuntat ca vineri18 trenuri sunt anulate din cauza conditiilor meteo. Rutele afectate sunt Bucuresti Nord - Constanta si viceversa, Bucuresti Obor - Constanta, Bucuresti Obor - Fetesti, Bucuresti Nord - Tulcea Oras si viceversa, Tulcea Oras - Medgidia, Ciulnita - Slobozia Veche si viceversa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )