Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adrian Nastase, dezvaluire despre Donald Tusk dupa discursul, de la Ateneul Roman

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, dezvaluire despre Donald Tusk dupa discursul, de la Ateneul Roman

Adrian Nastase a facut, pentru DC News, o evaluare a discursurilor rostite la evenimentul de preluare a presedintiei Consiliului UE care a avut loc joi seara la Ateneul Roman. M-a bucurat ca a existat cel. continuă pe Antena3

Adrian Nastase, dezvaluire despre Donald Tusk, dupa discursul de la Ateneul Roman

Adrian Nastase a facut, pentru DC News, o evaluare a discursurilor rostite la evenimentul de preluare a presedintiei Consiliului UE care a avut loc joi seara la Ateneul Roman. M-a bucurat ca a existat cel.

Europarlamentarul Cristian Preda i-a multumit in limba poloneza lui Donald Tusk pentru discursul care a impresionat Romania

Europarlamentarul Cristian Preda a tinut sa-i multumeasca in limba poloneza presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pentru discursul de la ceremonia de deschidere a presedintiei Consiliului UE, care a avut loc la Ateneu. Preda a mai sustinut ca nu a fost invitat la eveniment.

Ce spune un specialist despre discursul in limba romana a lui Donald Tusk de la Ateneul Roman

Discursul presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, de la Ateneul Roman a impresionat pe toata lumea si a starnit un val urias de reactii. Nu doar pentru a fost rostit in limba romana, ci si pentru.

Seara la Ateneu. Cu ce ramnem dupa discursul lui Donald Tusk

Donald Tusk este un om politic viu, autentic, iar cei care ii cunosc stilul isi dau seama ca discursul de aseara a fost unul gandit cu propria minte si scris cu propria mana. Niciun scriitor de discursuri nu ar fi putut sti ca primul autoturism din familia lui Tusk a fost o Dacie sau ca socrul fiului sau conduce acum tot o Dacie. Dar, chiar si pentru cei care il cunosc deja de mult timp pe politicianul Donald Tusk, succesul discursului de joi a fost o surpriza placuta.

Reactia lui Helmuth Duckadam, dupa ce Donald Tusk l-a omagiat in discursul de la Ateneul Roman: Sunt mandru si fericit!

Eroul de la Sevilla se declara fericit dupa ce a fost elogiat de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intr-un discurs sustinut in limba romana, la Ateneul Roman, joi seara. Am vazut impreuna cu.

Discursul domnului Donald Tusk, la Ateneu

Domnul Donald Tusk este a doua personalitate poloneza, dupa papa Ioan Paul al II-lea, care tine o cuvantare in limba romana in timpul unui act solemn. Discursul Domniei Sale nu s-a adresat doar audientei din incinta Ateneului, ci intregii natiuni romane care l-a aplaudat pe retelele sociale.

Romnul care i-a tradus discursul lui Donald Tusk: N-a avut nici macar o zi la dispozitie sa nvete sa-l citeasca. Daca avea mai mult, lumea ar fi crezut ca stie romneste

Cel care a tradus in romaneste discursul presedintelui Consiliului European Donald Tusk este Dan Marasescu, seful Unitatii de Traducere in Limba Romana de la Consiliul Uniunii Europene. intr-un interviu pentru HotNews. ro, traducatorul a spus ca a lucrat la discursul presedintelui Donald Tusk cu o zi inainte ca acesta sa-l rosteasca la Ateneul Roman si ca acesta a avut numai cateva ore la dispozitie ca sa invete sa-l citeasca.

Romania EUROPEANA: Donald Tusk a cucerit o tara intreaga cu discursul sau in limba romana! Presedintele C.E. ar fi un candidat de succes la varful politicii de la Bucuresti

Discursul lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, de la Ateneul Roman, care a marcat momentul in care Romania a preluat presedintia rotativa a Consiliului de ministri UE, i-a atras oficialului.

Romania EUROPEANA: Donald Tusk a cucerit o tara intreaga cu discursul sau in limba romana: Ar fi un candidat de succes la presedintia Romaniei

Discursul lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, de la Ateneul Roman, care a marcat momentul in care Romania a preluat presedintia rotativa a Consiliului de ministri UE, i-a atras oficialului.

VIDEO Dupa discursul lui Tusk, Ambasada Suediei a postat nregistrarea cu momentul victoriei lui Helmuth Duckadam

Ambasada Suediei la Bucuresti, cunoscuta deja pentru postarile inspirate legate de diverse evenimente politice, a publicat pe Facebook inregistrarea video a secventei in care Helmuth Duckadam a aparat cele patru penalty-uri din finala Cupei campionilor europeni din 1986, aducand astfel victoria echipei Steaua. Ambasada a reactionat astfel fata de discursul presedintelui Consiliului European Donald Tusk, de la Ateneu, in care acesta ii indemna pe romani sa apere libertatea si statul de drept asa cum a facut marele sportiv in finala cupei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2568 seconds )