Libnet.ro
UNICEF

06:15

Adrian Nastase: Klaus Iohannis functioneaza ca un sef de campanie

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: Klaus Iohannis functioneaza ca un sef de campanie

Adrian Nastase afirma intr-o postare pe blogul sau ca presedintele Klaus Iohannis functioneaza ca un sef de campanie si nu incearca nici macar sa salveze aparentele ca ar fi echidistant si un mediator co. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, in campanie alaturi de PNL: Vreau un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice.

Klaus Iohannis, marti, vorbind de unirea Romaniei cu Republica Moldova: Atunci cand ambele POPOARE vor hotari, se va intampla / Iohannis, vineri: Am spus ca suntem NATIUNI diferite, NU popoare diferite. Sunt sigur (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat recent, referindu-se la posibilitatea unirii Romaniei cu Republica Moldova, ca atunci cand ambele popoare vor hotari ca vor acest lucru, atunci se va.

KLAUS IOHANNIS: Avem o sansa reala sa obtinem o iesire ordonata a Marii Britanii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Bruxelles, la sosirea la reuniunea Consiliului european, ca exista o sansa reala de a obtine o iesire ordonata a Marii Britanii din UE si a precizat ca, oricum, drepturile cetatenilor romani din regat sunt foarte bine asigurate.

Klaus Iohannis incepe campania pentru referendum

Aproape hotarat, presedintele Klaus Iohannis a intrat in campania electorala pentru referendum, dar si pentru a sprijini Partidul National Liberal la europarlamentare. Surse liberale spun ca Iohannis s-a.

KLAUS IOHANNIS, INAINTEA PARTICIPARII LA REUNIUNEA CONSILIULUI EUROPEAN: Pe noi toti ne avantajeaza un Brexit ordonat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca un Brexit ordonat ar fi cel mai avantajos pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

KLAUS IOHANNIS: Romania, pe deplin dedicata unei relatii transatlantice puternice

Romania este pe deplin dedicata unei relatii transatlantice puternice si unei cooperari stranse intre UE si SUA si intre UE si NATO, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, REPLICA pentru Viorica Dancila in scandalul mutarii Ambasadei Romaniei la Ierusalim: Declaratiile premierului demonstreaza, inca o data, totala sa ignoranta in domeniul politicii externe

Presdintele Klaus Iohannis a reactionat duminica, dupa ce premierul Viorica Dancila a sustinut ca va muta Ambasada Romaniei din Israel de la Tel Aviv, la Ierusalim. Seful statului a transmis, intr-un .

Lia Olguta Vasilescu: Klaus Iohannis sa se uite in oglinda. Va vedea un om cu 40 de dosare penale

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca de la preluarea guvernarii, social-democratii s-au ocupat de cresterea pensiilor, a salariilor si au luat mai multe masuri pentru studenti si in domeniul protectiei.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban - premati la Gala Premiilor TNL

Presedintele Klaus Iohannis si liderul PNL, Ludovic Orban, s-au numarat printre cei premiati, ieri seara, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, eveniment ce a avut ca scop recunoasterea si promovarea activitatii tinerilor liberali din intreaga tara.

Klaus Iohannis: Imi doresc un referendum bine organizat, bine gandit

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca isi doreste ca referendumul pe teme de justitie sa fie unul bine organizat, bine gandit, in parteneriat cu societatea civila si cu partidele politice de buna-credinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )