Libnet.ro
UNICEF

01:05

ADRIAN ZUCKERMAN: Intentia Exim US este de a sprijini investitii strategice in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADRIAN ZUCKERMAN: Intentia Exim US este de a sprijini investitii strategice in Romania

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii SUA) in Romania, Adrian Zuckerman, a anuntat joi, cu ocazia unei vizite la Portile de Fier, intentia Exim US de a sprijini investitii strategice in Romania si de a asigura linii de finantare de aproximativ 7 miliarde de dolari, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele CCIR, Mihai Daraban, intrevedere cu ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman: Cresterea schimburilor comerciale bilaterale si impactul pandemiei asupra economiei, printre subiectele abordate

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), Mihai Daraban, a avut, miercuri, o intalnire cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Adrian Zuckerman. in cadrul intalnirii care a .

Adrian Zuckerman: Guvernul Orban a aplicat reforme pentru a smulge din radacini coruptia. Baronii rosii ramasi din anii regimului comunist nu isi au locul in Romania moderna (VIDEO)

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a laudat Guvernul Orban, de Ziua Nationala a Romaniei, deoarece a aplicat reforme pentru restaurarea statului de drept si pentru combaterea co.

Adrian Zuckerman, mesaj de Ziua Nationala: Statele Unite vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei Nationale, si a precizat ca Statele Unite vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european. Diplomatul american a avut un mesaj video in care a felicitat poporul roman pentru sarbatorirea a 102 ani de la Ziua Marii Uniri.

Adrian Zuckerman, mesaj de 1 Decembrie: SUA vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european (VIDEO)

Adrian Zuckerman, ambasadorul american la Bucuresti, a declarat, marti, ca Statele Unite ale Americii SUA) vor continua sa sprijine evolutia Romaniei ca lider la nivel regional si european. Acesta a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )