Libnet.ro
UNICEF

20:30

AEP: Romanii din strainatate care vor sa voteze la parlamentare prin corespondenta se pot inscrie online, din 1 aprilie

Adevărul Adevărul,
AEP: Romanii din strainatate care vor sa voteze la parlamentare prin corespondenta se pot inscrie online, din 1 aprilie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand din 1 aprilie, cetatenii romani cu drept de vot din strainatate care vor sa isi exercite dreptul de vot la alegerile parlamentare din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare mai aproape de casa se pot inscrie online, pe portalul www. votstrainatate. ro. continuă pe Adevărul

Singurul medic barbat infectionist din Radauti, unde vor fi trimisi pacientii din Suceava care au nevoie de ingrijiri suplimentare, si-a luat concediu pentru dureri de spate

Singurul medic barbat infectionist din cadrul Spitalului Municipal Radauti, unde vor fi transferati pacientii din Suceava care vor avea nevoie de ingrijiri suplimentare, a cerut doua concedii medicale: unul pentru dureri de spate si altul pentru cresterea copilului. 80 de angajati ai Spitalului Radauti sunt in autoizolare, relateaza Mediafax.

Cati cetateni romani din strainatate sunt afectati de COVID-19. Bilantul in timp real: 73 cazuri, 12 morti

Centrul European pentru Controlul si Preventia Bolilor a dat publicitatii ultimul raport privind situatia infectarilor cu Covid-19 in toata lumea. Iata care este situatia romanilor aflati in alte tari. Care sunt statele cu cea mai scazuta rata a infectiilor si unde sunt romanii Informatiile sintetizate de la misiunile si oficiile consulare ale Romaniei in strainatate, .

Ministrul Transporturilor: Aproximativ 1.500 de romani din strainatate au fost adusi in tara cu ajutorul zborurilor umanitare. Actiunile vor continua

Aproximativ 1. 500 de romani din strainatate au fost adusi in tara cu ajutorul zborurilor umanitare, pana in prezent, iar actiunile vor continua, mai ales ca foarte multe contracte sezoniere ale muncitorilor din agricultura se incheie, a declarat,.

MINISTRUL TRANSPORTURILOR: Aproximativ 1.500 de romani din strainatate au fost adusi in Romania,pana in prezent

Aproximativ 1. 500 de romani din strainatate au fost adusi in tara cu ajutorul zborurilor umanitare, pana in prezent, iar actiunile vor continua, mai ales ca foarte multe contracte sezoniere ale muncitorilor din agricultura se incheie, a declarat, duminica, la Digi 24, ministrul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, Lucian Bode.

inca un roman din strainatate a murit din cauza coronavirusului Bilantul - 12 romani din diaspora au decedat de la inceputul pandemiei

Inca un roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand duminica la 12. Pana in prezent, 73 de cetateni romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

Ministerul Educatiei anunta un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale

Ministerul Educatiei anunta ca a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale. Scopul acestora este acela de a exersa in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43 - un barbat de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata

Bilantul deceselor in Romania a ajuns la 43, duminica seara. Este vorba despre un barbata de 72 de ani din Arad, care nu a calatorit si nu a intrat in contact cu vreo persoana infectata.

VIDEO Primarul Timisoarei, dupa intoarcerea romanilor din strainatate: Deja au inceput jafurile. Paziti-va, oameni buni!

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, sustine ca au revenit in Romania speriati de coronavirus si diversi indivizi care nu sunt demni de respect si le transmite oamenilor ca deja au inceput jafurile, pentru ca unii nu au din ce trai si vor deveni un pericol in societate: Paziti-va, oameni buni!.

Dodon anunta ca zilnic vor fi organizate curse charter pentru a aduce moldovenii in tara

Igor Dodon a anuntat luni, 30 martie, ca autoritatile de la Chisinau vor organiza zilnic cateva curse aeriene charter pentru a aduce in tara moldovenii din strainatate, care au ramas acolo blocati din cauza pandemiei COVID-19, odata cu inchiderea frontierelor si sistarea curselor avia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )