Libnet.ro
UNICEF

12:45

Aeroportul din Tripoli a fost atacat de rachete in aceeasi zi in care au ajuns delegatiile ONU si ale Frantei

Adevărul Adevărul,
Aeroportul din Tripoli a fost atacat de rachete in aceeasi zi in care au ajuns delegatiile ONU si ale Frantei

Principalul aeroport din Libia a fost atacat de rachete iar un avion a fost avariat in timp ce se pregatea de decolare, conform unui purtator de cuvant al Fortelor Speciale de Prevenire a Atacurilor Rada), chiar in ziua in care delegatiile ONU si ale Frantei au ajuns in capitala Tripoli pentru a discuta despre un plan de pace, scrie Reuters. continuă pe Adevărul

Un cunoscut actor a fost atacat de un ghepard. in momentul in care a sarit... - VIDEO

Actorul Adam Sandler a fost atacat, in urma cu cativa ani, de un ghepard, in timp ce se afla intr-o vizita in Africa. Comediantul a vrut sa vada cu ochii lui cum este o zi in jungla, asa ca a.

Jaful, mobilul crimei din Irlanda. Romanul gasit aproape mort ar fi fost atacat de un cunoscut, pentru cateva sute de euro

Un roman de 49 de ani a fost gasit vineri dimineata, agonizand, intr-un parc din Dublin, cu multiple rani pe corp. Ulterior, acesta a decedat la spital. Se pare ca politia are deja un cerc de suspect, printre care s-ar numara inclusiv colegii romani si basarabeni de munca ai victimei. Una dintre ipoteze este jaful urmat de crima. Victima avea asupra sa 400 de euro.

Alexandr Lukasenko, intr-o vizita de doua zile in Republica Moldova. Cum a fost intampinat pe aeroportul din Chisinau (VIDEO)

Aleksandr Lukasenko, presedintele Republicii Belarus, a ajuns la Chisinau, unde efectueaza o vizita de stat de doua zile. Avionul care l-a adus pe Lukasenko a aterizat la ora locala 12. 00, iar de acolo.

A fost votata infiintarea Comisiei care va schimba legea SRI si alte legi din domeniul securitatii nationale

A fost votata infiintarea Comisiei speciale pentru modificare legilor securitatii nationale si a altor legi ale SRI. Plenul reunit al Parlamentului a aprobat , miercuri, cu 208 voturi pentru si 92.

Povestea ultimului profet al umanitatii. Cine a fost Edgar Cayce, omul care a prezis inceperea celui de al Doilea Razboi Mondial, ascensiunea lui Hitler sau caderea comunismului

In plin secol XX, intr-o epoca a stiintei, in care superstitiile si ocultismul nu isi mai gaseau locul, un om soca o lume intreaga prin prezicerile sale. Numele sau era Edgar Cayce. Cayce s-a nascut in martie 1877,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )