Libnet.ro
UNICEF

00:06

Aerul din Bucuresti e toxic. Valorile record de poluare inregistrate

Playtech Playtech,
Aerul din Bucuresti e toxic. Valorile record de poluare inregistrate

Nivelul de poluare a aerului din Capitala a atins un nivel record. in acest sens, specialistii trag un semnal de alarma si spun ca particulele din aer pot duce la cancer pulmonar. Cat de pouluat este aerul pe care noi il respiram in Bucuresti. Timp de patru luni, noxele din Capitala au fost monitorizate cu [] . continuă pe Playtech

O soferita din Bucuresti, amenda record la Constanta

O femeie din Bucuresti a fost amendata cu 10. 000 de lei pentru ca a intrat cu autoturismul pe plaja, in zona Trei papuci a municipiului Constanta. Politistii locali din cadrul Directiei Generale.

COD ROSU: Bacterie UCIGASA intr-un nou spital din Bucuresti! Anuntul facut de autoritati in urma cu putin timp

Un om a murit contaminat cu o bacterie periculoasa la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti iar un altul este infectat cu acelasi microorganism. Testele rapide au aratat ca bacteria.

JLL Rata medie de neocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti, la minimul istoric

Rata medie de neocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti a scazut anul trecut la un nivel minim istoric, de aproximativ 6,6%, comparativ cu 9,2% la finele anului 2017. Scaderea a survenit pe fondul unei activitati de dezvoltare mai redusa comparativ cu cererea de spatii de birouri.

Adrian are 22 de ani, este din Bucuresti, si recent a descoperit ceva absolut naucitor despre parintii sai. imi pun sperantele in ajutorul vostru!

Un tanar, de 22 de ani, din Bucuresti, are nevoie de mare ajutor. Baiatul a fost dat spre adoptie cand era mic, iar acum isi cauta cu disperare parintii naturali, despre care stie doar ca locuiau la Dridu,.

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Si asta pentru ca pentru aceleasi produse platise in urma cu doi an.

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Este strigator la cer (FOTO)

Alexandra s-a intors de la cumparaturi facute intr-un hipermarket din Bucuresti. Cand s-a uitat pe bon, a crezut ca nu vede bine. Si asta pentru ca pentru aceleasi produse platise in urma cu doi an.

Ancheta la o gradinita din Bucuresti unde trei copii cu nevoi speciale au fost nchisi ntr-o clasa goala n timpul unei inspectii

Trei minori care frecventeaza Gradinita nr. 42 din Capitala, intre care se numara si o fetita cu tulburari de spectru autist, au fost inchisi intr-o clasa goala in timp ce in institutie se afla o inspectie. Inspectoratul scolar a deschis o ancheta interna, catalogand gestul ca fiind unul grav.

Ancheta la o gradinita din Bucuresti unde o fetita cu tulburari de spectru autist fost nchisa ntr-o clasa goala n timpul unei inspectii

O fetita cu tulburari de spectru autist care frecventeaza Gradinita nr. 42 din Capitala a fost inchisa intr-o clasa goala in timp ce in instiutie se afla o inspectie. Inspectoratul scolar a deschis o ancheta interna, catalogand gestul ca fiind unul grav.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 14 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,40 mg/l; pH 7,66; TURBIDITATE: 0,62. S2 - CLOR LIBER:0,36 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 13 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER 0,41 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,41. S2 CLOR LIBER 0,44 mg/l;.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )