Libnet.ro
UNICEF

12:46

Un om de afaceri din Romania a murit la 69 de ani

Antena3 Antena3,
Un om de afaceri din Romania a murit la 69 de ani

Cunoscutul om de afaceri Florea Tolea din Pitesti a incetat din viata, la varsta de 69 de ani. Decesul a survenit pe litoral, la Eforie, in timp ce omul de afaceri se afla la volan. Se pare ca omul de afaceri a. continuă pe Antena3

Imagini-soc. Cum arata camerele intime in care fac amor puscariasii din Romania in timpul vizitelor conjugale - FOTO

Cunoscutul fotograf Cosmin Bumbut a realizat un proiect fotografic intitulat Camera intima, scop in care a vizitat 35 de penitenciare din Romania. Artistul a surprins interiorul dormitoarelor in care.

Google si Continutul de sport din Romania

Modul in care Google intelege continutul de sport din Romania pare foarte ciudat. Recent, un proiect finantat de Google, un proiect al altora bazatpe continut de sport si pe o idee a mea din 2004s-a inchis. Separat,in urma cu cativa ani, Google a apasat un buton si a dat onlinesport. ro in jos.

Tigari de jucarie vandute copiilor din Romania. Declaratiile SOCANTE ale unui psihiatru...

Un magazin din Romania vinde tigari din jucarie copiilor de peste 6 ani. Astfel, tigarile puteau fi cumparate de oricine de la raionul de farse din magazinele Jumbo, un distribuitor de jucarii si.

INS: Cifra de afaceri din comertul cu ridicata a crescut cu 8,8%

Cifra de afaceri din comertul cu ridicata cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), ca serie bruta, a inregistrat o crestere de 8,8%, in perioada 1 ianuarie - 31 mai 2018, comparativ cu aceeasi perioada din 2017, in termeni nominali, arata un comunicat al Institutului National de Statistica INS).

Toate pensiile din Romania se vor dubla. Anuntul facut de un consilier al premierului Viorica Dancila, asteptat de milioane de romani

Toate pensiile din Romania care sunt obtinute in urma contributivitatii se vor dubla, anuntul fiind facut de un consilier al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov. Toate pensiile din Romania se vor du.

Un caine din Romania care se crede cangur a ajuns vedeta in presa straina

Un catel cu numai doua picioare adoptat din Romania de o familie din Marea Britanie a devenit celebru dupa ce un ziar britanic i-a dedicat un articol in care este comparat cu un cangur. Catelul a fost botezat.

Vedeta din Romania, la un pas sa fie agresata: Avea o fata de sobolan, nu o sa uit niciodata figura aia

Experienta de-a dreptul dramatica traita de o vedeta din Romania. Cristina Cioran a povestit ca a fost la un pas sa fie agresata in copilarie de catre un barbat necunoscut. Atunci cand eram noi mici,.

ADIO!. A MURIT una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania! Durere fara margini

Prezentatoarea Carmen State s-a stins din viata la varsta de 51 de ani. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare. Adio, Carmen State! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Carmen State,.

Ministrul german pentru afaceri europene, ingrijorat de modificarile Codului Penal din Romania

Procurorul general Augustin Lazar a avut, miercuri, o intrevedere cu Michael Roth, ministrul de stat pentru Afaceri Europene din cadrul Ministerului Federal German de Externe, in cadrul careia oficialul german si-a.

Prima benzinarie din Romania alimentata din surse regenerabile

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International, a finalizat recent dotarea primei benzinarii Rompetrol cu panouri solare de mare capacitate, o premiera pentru Romania si regiunea Marii Negre, conform comunicatului de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB).

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )