Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un afacerist roman a infiintat in Marea Britanie o firma cu numele M*ie PSD

Adevărul Adevărul,
Un afacerist roman a infiintat in Marea Britanie o firma cu numele M*ie PSD

Un barbat din Targoviste a infiintat in Marea Britanie o firma cu denumirea M*ie PSD, arata Gazeta Dambovitei. Omul de afaceri urmeaza sa desfasoare activitate atat in Anglia, cat si in Romania. continuă pe Adevărul

Un muncitor roman din Marea Britanie, acuzat ca a distrus proprietati de 4 milioane de lire sterline

Un muncitor roman este acuzat ca a utilizat un excavator pentru provoca o paguba de pana la 4 milioane de lire mai multor locuinte pentru varstnici abia construite. Acesta a fost audiat instanta, informeaza luni Press Association.

Interlop roman condamnat in Marea Britanie pentru rapirea unei britanice in varsta de 17 ani. Parea sa fie beat sau drogat, au aratat martorii

Ciprian Romascu are 37 de ani, este din Galati si este cunoscut pentru afacerile lui din lumea interlopa, legate de traficul de droguri si de persoane. Catre finalul lui 2018 el va fi trimis in Romania, unde exista mai multe anchete penale in curs in care figureaza ca suspect.

Marea Britanie: Rata somajului a scazut la 4%

Majorarea salariilor in Marea Britanie a incetinit neasteptat in trimestrul doi din 2018, in timp ce rata somajului a scazut la 4% - cel mai redus nivel din 1975 - arata datele publicate, ieri, de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC, Reuters si site-ul itv. com.

Theresa May, anunt ingrijorator: Amenintarea terorista ramane ridicata in Marea Britanie

Atacul comis marti in fata Parlamentului de la Londra este socant, a declarat premierul Theresa May, avertizand ca amenintarea terorista ramane ridicata in Marea Britanie, relateaza Reuters. Politia.

Un nou drog s-a raspandit in Marea Britanie. Are efecte foarte periculoase

Oamenii folosesc droguri in mod recreational pentru a scapa momentan de probleme sau si a se simti mai bine. Cu toate acestea, o substanta care devine epidemie in Marea Britanie, potrivit politiei din no.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )