Libnet.ro
UNICEF

12:15

Am aflat acum cateva luni. Din pacate, nici MIHAI BENDEAC nu a scapat de BOALA sinistra

B1 B1,
Am aflat acum cateva luni. Din pacate, nici MIHAI BENDEAC nu a scapat de BOALA sinistra

Mihai Bendeac, una dintre cele mai vesele figuri publice din Romania a lasat masca pe multi fani cand au citit mesajul pe care l-a postat pe Facebook. Desi are o viata pentru care multi il. continuă pe B1

Am aflat acum cateva luni. Din pacate, nici MIHAI BENDEAC nu a scapat de BOALA sinistra

Mihai Bendeac, una dintre cele mai vesele figuri publice din Romania a lasat masca pe multi fani cand au citit mesajul pe care l-a postat pe Facebook. Desi are o viata pentru care multi il.

ULTIMA ORA: Din NEFERICIRE, Seful Casei Majestatii Sale a fost OBLIGAT sa faca TERIBILUL ANUNT. Din pacate, REGELE MIHAI ...

Noi amanunte tulburatoare despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Seful Casei regale a facut dezvaluiri socante, in direct la TVR: Andrew Popper spune caRegele Mihaieste intr-o stare.

La 15 ani are copil de cateva luni pe care il creste in saracie. Studentii i-au intins o mana de ajutor

Tot mai multe minore raman insarcinate si aduc pe lume copii pe care se chinuie apoi sa ii creasca. Este si cazul unei tinere, in varsta 15 ani din Arad, care are un bebelus de cateva luni.

Cifrele cheie ale bancilor listate dupa primele 9 luni din 2017

Nivelul creditelor noi acordate de bancile locale populatiei si companiilor a inregistrat un avans de 6,2%, respectiv 5,7% in primele 9 luni din 2017, comparativ cu perioada similara a anului trecut, arata calculele analistilor casei de brokeraj.

Profitul net al grupului DIGI a urcat la 44,2 milioane de euro in primele noua luni din 2017: Cum a evoluat numarul de clienti in Romania

DIGI Communications, compania mama a RCSRDS, a raportat un profit net de 44,2 milioane euro in primele noua luni din acest an, in crestere de la 17,8 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut. La 30 septembrie, RCSRDS avea cca. 3,4 milioane de abonati la serviciile de telecomunicatii mobile, in crestere cu 11,1% fata de perioada similara din 2016, cca. 2,97 milioane abonati TV prin cablu, in crestere cu 5,4% si peste 2,09 milioane de abonati la internet si date fixe, in crestere cu aproape 7,1%. RCSRDS a scazut pe telefonie fixa 1,15 milioane abonati, in scadere cu 6,5%) si DTH 605. 000 abonati, scadere cu 6,9%).

Crestere economica de aproape 7% pe serie bruta, in primele 9 luni din 2017

Ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa sustine ca, asa cum estimase si INS in raportul dat publicitatii, in primele noua luni din acest an, economia Romaniei a inregistrat o crestere cu 7% pe serie bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier.

OTP Bank Romania a raportat un profit net de 30,8 milioane de lei in primele 9 luni din 2017

OTP Bank Romania a raportat pentru primele 9 luni din acest an un profit net de 30. 8 milioane de lei, in scadere cu 3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Banca a revenit pe profit in trimestrul al treilea, cu o valoare de 18. 3 milioane de lei,.

INS: Crestere economica de 7% in primele 9 luni din 2017 (date semnal)

In primele 9 luni din 2017, Produsul intern brut a crescut fata de perioada similara de anul trecut ) cu 7,0%, pe seria bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier, a transmis marti Institutul National de Statistica. Seria ajustata sezonier a Produsului intern brut trimestrial a fost recalculata ca urmare a includerii estimarilor pentru trimestrul III 2017, fiind revizuita fata de varianta publicata in 10 octombrie 2017.

Crestere economica de 7% in primele 9 luni din 2017 (date semnal de la Institutul National de Statistica)

In primele 9 luni din 2017, Produsul intern brut a crescut fata de perioada similara de anul trecut ) cu 7,0%, pe seria bruta si cu 6,9% pe seria ajustata sezonier, a transmis marti Institutul National de Statistica INS). Seria ajustata sezonier a Produsului intern brut trimestrial a fost recalculata ca urmare a includerii estimarilor pentru trimestrul III 2017, fiind revizuita fata de varianta publicata in 10 octombrie 2017.

Premierul Tudose, prima reactie dupa protestele medicilor de familie: Din pacate, chiar au foarte mare dreptate

Update:Premierul Mihai Tudose a avut, miercuri, o intalnire cu reprezentantii medicilor de familie care au protestat in Piata Victoriei, el spunand la inceputul sedintei de Guvern.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )