Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agentia Europeana pentru Medicamente va decide pana pe 29 decembrie daca da unda verde vaccinului COVID-19

B1 B1,
Agentia Europeana pentru Medicamente va decide pana pe 29 decembrie daca da unda verde vaccinului COVID-19

Autorizarea comercializarii vaccinul impotriva COVID-19, dezvoltat de companiile germana BioNTech si americana Pfizer, ar putea fi decisa de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA), pana cel tarziu. continuă pe B1

Agentia Europeana pentru Medicamente: O decizie privind vaccinul Pfizer va fi luata cel tarziu pe 29 decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat marti ca va organiza cel mai tarziu la 29 decembrie o reuniune extraordinara pentru a da - sau nu - unda verde comercializarii vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile germana BioNTech si americana Pfizer, transmite AFP, citata de Agerpres.

Agentia Europeana pentru Medicamente anunta o data pentru posibila aprobare a vaccinului PfizerBioNTech

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat ca va organiza cel mai tarziu la 29 decembrie o reuniune extraordinara pentru a da - sau nu - unda verde comercializarii vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile germana BioNTech si.

AGENTIA EUROPEANA A MEDICAMENTELOR: Se va lua o decizie privind vaccinul PfizerBioNTech cel mai tarziu la 29 decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat astazi ca va organiza cel mai tarziu la 29 decembrie o reuniune extraordinara pentru a da - sau nu - unda verde comercializarii vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile germana BioNTech si americana Pfizer, transmite AFP, citat de Agerpres.

Vaccinul PfizerBioNTech ar putea fi autorizat de Agentia Europeana a Medicamentelor la finalul lunii decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat marti ca vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat in parteneriatul Pfizer - BioNTech va primi sau nu unda verde pentru comercializare cel tarziu pe 29 decembrie dupa o reuniune extraordinara la acea data , potrivit Agerpres care citeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )