Libnet.ro
UNICEF

12:15

Agentia Europeana pentru Medicamente: O decizie privind vaccinul Pfizer va fi luata cel tarziu pe 29 decembrie

Hotnews Hotnews,
 Agentia Europeana pentru Medicamente: O decizie privind vaccinul Pfizer va fi luata cel tarziu pe 29 decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat marti ca va organiza cel mai tarziu la 29 decembrie o reuniune extraordinara pentru a da - sau nu - unda verde comercializarii vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile germana BioNTech si americana Pfizer, transmite AFP, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Agentia Europeana pentru Medicamente va decide pana pe 29 decembrie daca da unda verde vaccinului COVID-19

Autorizarea comercializarii vaccinul impotriva COVID-19, dezvoltat de companiile germana BioNTech si americana Pfizer, ar putea fi decisa de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA), pana cel tarziu.

Agentia Europeana pentru Medicamente anunta o data pentru posibila aprobare a vaccinului PfizerBioNTech

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat ca va organiza cel mai tarziu la 29 decembrie o reuniune extraordinara pentru a da - sau nu - unda verde comercializarii vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile germana BioNTech si.

AGENTIA EUROPEANA A MEDICAMENTELOR: Se va lua o decizie privind vaccinul PfizerBioNTech cel mai tarziu la 29 decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat astazi ca va organiza cel mai tarziu la 29 decembrie o reuniune extraordinara pentru a da - sau nu - unda verde comercializarii vaccinului impotriva COVID-19 dezvoltat de companiile germana BioNTech si americana Pfizer, transmite AFP, citat de Agerpres.

Coronavirus in lume: SUA ar putea incepe vaccinarea inainte de Craciun

Bilantul pandemiei de coronavirus a ajuns marti la 63. 806 de cazuri, din care 1. 219 sunt decese si 44. 527 sunt pacienti vindecati, potrivit datelor actualizate pe platforma worldometeres. info. 30: Covid-19 Franta: O campanie de vaccinare a publicului larg este planificata intre aprilie si iunie15. 02 Agentia Europeana pentru Medicamente: O decizie privind vaccinul Pfizer va fi luata cel tarziu pe 29 decembrie.

Vaccinul PfizerBioNTech ar putea fi autorizat de Agentia Europeana a Medicamentelor la finalul lunii decembrie

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat marti ca vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat in parteneriatul Pfizer - BioNTech va primi sau nu unda verde pentru comercializare cel tarziu pe 29 decembrie dupa o reuniune extraordinara la acea data , potrivit Agerpres care citeaza AFP.

Ce se intampla acum cu vaccinul Pfizer. Americanii au luat decizia de ultima ora

Detalii noi despre vaccinul Pfizer. Ce decizie de ultima ora au luat autoritatile americane? Ce se intampla cu compania care trebuie sa transporte vaccinul realizat deja? Companii aeriene de marfa si pasageri se pregatesc deja. Noi detalii despre vaccinul Pfizer Compania aeriana Uniter Ailines a inceput sa efectueze zboruri pentru a transporta vaccinul in locurile-cheie.

BEC a adoptat o decizie privind votul cu urna speciala pentru persoanele carantinate sau in izolare

Biroul Electoral Central a adoptat, in sedinta de duminica, o decizie privind unele masuri pentru transmiterea cererilor de vot prin intermediul urnei speciale in cazul alegatorilor aflati in carantina sau izolare, transmite Agerpres.

BEC a adoptat o decizie privind votul cu urna speciala

Biroul Electoral Central a adoptat, in sedinta de duminica, o decizie privind unele masuri pentru transmiterea cererilor de vot prin intermediul urnei speciale in cazul alegatorilor aflati in carantina sau izolare.

Moment istoric: Vaccinul Pfizer anti-COVID-19 a inceput sa fie adus din SUA in Europa

Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer a inceput sa fie adus din SUA in Europa. Avioanele companiei aeriene United Airlines au inceput sa opereze primele astfel de zboruri din istorie, cu destinatia Bruxelles.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )