Libnet.ro
UNICEF

13:00

Aglomeratie la malul marii in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19: Aproape 100.000 de turisti isi petrec weekend-ul pe litoral (VIDEO)

B1 B1,
Aglomeratie la malul marii in ziua in care Romania a inregistrat cele mai multe cazuri de COVID-19: Aproape 100.000 de turisti isi petrec weekend-ul pe litoral (VIDEO)

Romanii se distreaza la mare, desi pandemia de coronavirus face ravagii in tara. Fara masti, fara respectarea regulilor de distantare sociala, fara teama ca ar putea fi infectati. Aproximativ 100. 000 de. continuă pe B1

Vosganian, in ziua in care Romania a avut record de cazuri de COVID-19: Virusul e mai vlaguit imi pastrez speranta ca au fost ultimele zvacniri ale ghiaurului, cum se spunea in filmul Mihai Viteazul

Deputatul Varujan Vosganian, purtator de cuvant al ALDE, sustine ca virusul e mai vlaguit, nu are capacitate mare de transmitere, iar asimptomaticii nici nu ar transmite boala. El isi pastreaza speranta ca au fost ultimele zvacniri ale ghiaurului, cum se spunea in filmul Mihai Viteazul. Vosganian a facut aceste declaratii chiar in ziua in care Romania a atins recordul numarului de cazuri de COVID-19 raportate intr-o singura zi, dar a negat ca ar dori sa minimalizeze epidemia.

Capitala a avut cele mai multe cazuri noi de COVID-19 din tara, in ziua in care Romania a inregistrat un nou record negativ

Capitala a contabilizat cea mai mare crestere a numarului de cazuri noi de COVID-19 din Romania, potrivit bilantului de joi, cand la nivel national a fost depistat cel mai mare cuantum zilnic de imbolnaviri.

Ludovic Orban, declaratii de presa la Palatul Victoria, in contextul in care Romania a inregistrat un numar record de cazuri zilnice de coronavirus

Premierul Ludovic Orban va sustine, miercuri, o declaratie de presa, la Palatul Victoria, incepand cu ora 19. Declaratiile sefului Guvernului vin in contextul in care Romania a inregistrat, miercuri, cel.

Preturi inimaginabile pe litoral! Cat costa o ciorba si o banala ceafa de porc pe malul marii?

Jurnalistul Radu Herjeu a publicat pe o retea sociala o imagine cu un bon fiscal emis de un local din Navodari, in care se poate observa clar ca preturile oferite de restaurant sunt enorme fata de preturile de achizitie ale produselor.

Un loc din Romania, printre cele mai infricosatoare din lume. Ce fenomene stranii se petrec acolo

In tara noastra exista un loc de care probabil majoritatea amatorilor de paranormal din intreaga lume au auzit. Se afla in apropiere de Cluj-Napoca si mai este numit si Triunghiul Romanesc al Bermudelor.

Romania, printre cele mai mici programe anticriza din regiune. Doar Rusia sta mai prost Doua tari au aplicat un IMM Invest complet diferit

In regiunea noastra, Romania are al doilea cel mai mic pachet de masuri anticriza, cam 4,8% din PIB, conform unei prezentari a economistului-sef pentru Europa Centrala si de Est in cadrul UniCredit Bank Londra, Dan Bucsa. Rusia are cel mai mic pachet la 3,5% din PIB. Cel mai mare pachet este in Cehia de 23,5% din PIB.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )