Libnet.ro
UNICEF

12:15

Aglomeratie pe Valea Prahovei si pe Autostrada Soarelui

Hotnews Hotnews,
 Aglomeratie pe Valea Prahovei si pe Autostrada Soarelui

Traficul rutier este aglomerat, duminica, in zona statiunii Busteni, pe Valea Prahovei, dar si pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Bucuresti, unde pe anumite tronsoane se circula in coloana, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Aglomeratie pe drumul spre munte. Coloane de masini de cativa kilometri de DN1, pe Valea Prahovei

Traficul rutier continua sa fie foarte intens catre zona montana. Sunt coloane de masini la Comarnic si la Busteni, atat la urcare, cat si la coborare. La Breaza, coloana masoara 4 kilometri, catre Comarnic.

Coloane de masini spre litoral, pe Autostrada Soarelui

Aglomeratie pe drumul spre mare. Mii de romani se grabesc sa ajunga pe litoral, motiv pentru care traficul pe Autostrada Soarelui este blocat. E aglomeratie cumplita, chiar in acest moment, la intrarea pe.

Trafic infernal pe Valea Prahovei. Spre statiunile montane se circula in coloane lungi de cativa kilometri

Traficul rutier spre statiunile montane este intens pe DN1 Ploiesti-Brasov, circulandu-se in coloana de sase kilometri la Comarnic, respectiv de cinci kilometri pe urcare) si sase kilomeri pe coborare),.

Coloane URIASE de masini spre LITORAL, pe Autostrada Soarelui

Coloane de masini spre litoral, pe Autostrada Soarelui, joi, de Ziua Marinei. Romanii au facut de la Bucuresti la Constanta chiar si patru ore.

UPDATE Bara la bara pe Autostrada Soarelui. Coloana de masini, din zori, spre mare. Apel insistent al Politiei: Nu opriti nejustificat pe banda de urgenta!

Pe Autostrada Soarelui se circula bara la bara de la ora 4 dimineata. Centrul Infotrafic recomanda atentie sporita in deplasarea catre mare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )