Libnet.ro
UNICEF

21:15

Agresorul celor trei victime din Marea Britanie a fost eliberat in anul 2018 in baza recursului compensatoriu

B1 B1,
Agresorul celor trei victime din Marea Britanie a fost eliberat in anul 2018 in baza recursului compensatoriu

Agresorul roman care a facut trei victime in Marea Britanie a fost eliberat in anul 2018 in baza recursului compensatoriu. continuă pe B1

Negocierile pentru Brexit, din nou in impas. Marea Britanie vrea ca propunerile sale sa fie secrete

Secretomania Guvernului britanic in legatura cu propunerile sale dezamagitoare pentru Brexit a dus la o noua ruptura in negocierile de la Bruxelles, unde UE si Marea Britanie au ajuns din nou intr-un impas.

STEPHEN BARCLAY: Marea Britanie si Uniunea Europeana impartasesc acelasi obiectiv

Ministrul pentru Brexit, Stephen Barclay, a declarat vineri, dupa o intalnire pe care a avut-o la Bruxelles cu negociatorul UE Michel Barnier, ca Marea Britanie si Uniunea Europeana impartasesc acelasi obiectiv in cautarea stabilirii unui nou acord de retragere.

Un roman a socat Marea Britanie! Imaginile cu el au facut inconjurul lumii! (VIDEO cu puternic impact emotional)

Un barbat din Braila a socat Marea Britanie! Romanul de34 de ani a intrat in casa unor femei din localitatea Luton, situata in sud-estul Angliei, deghizat intr-un angajat al unei firme de.

Guvernul schimba Legea Offshore in favoarea investitorilor din Marea Neagra- proiect de lege

Ministerul Energiei a pus in dezbatere publica un proiect de lege care modifica Legea Offshore, o lege controversata aprobata anul trecut, cu prevederi impuse de Liviu Dragnea si Darius Valcov. Legea nu a fost bine primita de investitorii din domeniul gazelor, motiv pentru care americanii de la ExxonMobil ar intentiona sa renunte la licenta petroliera din Marea Neagra. Prin noul proiect de lege, Guvernul intentioneaza sa relaxeze fiscalitatea pentru investitori, mai ales in conditiile in care au fost scoase la licitatie noi perimetre petroliere. Potrivit surselor HotNews. ro, pana acum nu a fost manifestat un interes foarte mare pentru aceste perimetre, un motiv putand fi chiar legislatia nefavorabila.

Marea Britanie: Curtea Suprema isi amana decizia in cazul suspendarii Parlamentului

Curtea Suprema a Regatului Unit spera sa prezinte o hotarare cu privire la legitimitatea suspendarii Parlamentului la inceputul saptamanii viitoare, a anuntat presedinta acesteia, Brenda Hale, dupa trei zile de audieri, relateaza Reuters.

Un roman din Marea Britanie a batut trei femei, apoi le-a jefuit si s-a facut nevazut. 20.000 de lire sterline se ofera recompensa pentru cine il identifica (VIDEO)

Un roman este cautat de politia din Marea Britanie dupa ce, la inceputul lunii septembrie a batut trei femei. Individul a intrat in casa femeilor, le-a lovit pana le-a lasat la pamant, dupa care a furat mai.

Marea Britanie: Numarul cazurilor de diabet in randul tinerilor, in crestere

Aproximativ unul din opt noi cazuri de diabet afecteaza persoanele cu varsta pana in 40 de ani din M.

A fost intr-o vacanta in Ibiza, iar la scurt timp a ramas paralizata si cu probleme mari de respiratie. E de-a dreptul socant ce i-au spus medicii

O asistenta medicala din Marea Britanie a fost plecata in Ibiza, de unde a luat o boala misterioasa si de atunci a ramas paralizata si cu probleme de respiratie mai multe saptamani. La doar 26 de.

Cum arata dansatoarea care a fost concediata de la un hotel de lux pe motiv ca e prea grasa: Am fost socata

O tanara din Marea Britanie, care lucra ca dansatoare intr-un hotel din Marrakesh, a fost concediata pe motiv ca este prea grasa.

Rechin albastru, subiect de parada la un festival al fructelor de mare: exemplarul amenintat a fost gatit si servit multimii

O demonstratie de gatit la un festival al fructelor de mare, care a avut loc weekendul trecut intr-un oras portuar din Marea Britanie, a starnit revolta pe retelele sociale: un rechin albastru, specie amenintata, a fost prezentat multimii, dupa care a fost taiat, gatit si servit publicului. Imagini cu rechinul mort au aparut pe pagina turistica a orasului.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )