Libnet.ro
UNICEF

22:15

Agricool. Europenii, mari consumatori de carne de porc

Antena3 Antena3,
Agricool. Europenii, mari consumatori de carne de porc

Uniunea Europeana este de departe cel mai mare consumator de carne de porc, arata datele statistice de la Comisia Europeana. Consumul mediu depaseste 40 de kilograme pe cap de locuitor. in Spania, consumul de. continuă pe Antena3

Legendarul atlet Ben Johnson, la Timisoara. Am auzit caromanii sunt mari amatori de carne de porc. Are gust bun, dar stati departe de ea

Un eveniment de exceptie, organizat si gazduit de Universitatea Politehnica va avea loc vineri si sambata, la Timisoara. Legendarul Ben Johnson este din noua in Romania.

Cata energie electrica produce si consuma Uniunea Europeana. Care sunt statele cu cele mai mari productii vs consum si care este situatia Romaniei (FOTO)

In trimestrul doi aprilie-iunie) 2019, Uniunea Europeana a consumat cu 0,7% mai multa energie electrica decat in trimestrul doi 2018, si a scazut semnificativ cantitatea de energie produsa pe baza de.

Apropape jumatate din gazul importat de Uniunea Europeana provine din Rusia. Ce arata datele Comisiei Europene (FOTO)

In trimestrul doi aprilie-iunie) 2019, Uniunea Europeana a consumat mai mult gaz decat in trimestrul doi 2018, si 45% din totalul importurilor de gaze vine din Federatia Rusa, se arata in datele pe triestrul.

Uniunea Europeana avertizeaza in privinta cresterii atacurilor cibernetice

Uniunea Europeana a avertizat, miercuri, in privinta cresterii atacurilor cibernetice din partea unor entitati si grupuri din afara UE, afirmand ca este esential de analizat riscurile implicate de furnizorii de echipamente de telecomunicatii care au o cota de piata semnificativa in blocul comunitar.

Efectele OUG 114: Preturi foarte mari la gaze pt. consumatorii non-casnici vs preturi foarte mici pt. consumatorii casnici. Ce arata datele Comisiei Europene (FOTO)

In al doilea trimestru al anului 2019 intervalul mai-iunie), pretul gazelor naturale pentru consumatorii non-casnici din Romania au fost printre cele mai maridin Uniunea Europeana, se arata in datele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )