Libnet.ro
UNICEF

06:15

Agricultura, in impas. Ce pot face fermierii pentru a indulci efectele incalzirii globale

Adevărul Adevărul,
Agricultura, in impas. Ce pot face fermierii pentru a indulci efectele incalzirii globale

Perioadele lungi de canicula, urmate de furtuni violente influenteaza toate sectoarele economiei, dar cea mai vulnerabila ramane agricultura: impactul asupra acesteia este mai pregnant in prezent, deoarece schimbarile si variabilitatea climatica se manifesta din ce in ce mai accentuat. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila si-a facut deja planurile pentru dupa alegeri. Nu voi fi somera. Pot face performanta!

In ciuda speculatiilor aparute conform carora premierul demis, ar putea fi somera dupa incheierea alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila ofera asigurari clare ca nu se va intampla acest lucru. Aleasa formatiunii social-democrate pentru cursa prezidentiala din acest an este convinsa ca nu va ramane fara loc de munca dupa finalul lunii noiembrie. Viorica Dancila a participat .

Viorica Dancila dezvaluie unde va lucra daca pierde alegerile prezidentiale: Pot sa dovedesc ca pot face performanta

Viorica Dancila a declarat, vineri, ca este convinsa ca isi va gasi un loc de munca, daca va pierde alegerile prezidentiale. Sunt convinsa ca voi gasi un loc de munca pentru ca eu cred ca am de.

Camera Deputatilor face licitatie pentru lucrari la fatada cladirii Parlamentului de pana la 8,2 milioane de lei

Camera Deputatilor a lansat o licitatie de 8,2 milioane de lei pentru lucrari de refacere a fatadei unei parti din Palatul Parlamentului, inclusiv lucrari de consolidare aferente cladirii parcajului subteran, informeaza Mediafax. Contractul va avea valabilitate pana in 2022, iar licitatia se incheie pe 18 noiembrie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )