Libnet.ro
UNICEF

22:17

De ce a ajuns Anca Serea la urgenta in spital in Bulgaria

ADPM ADPM,
De ce a ajuns Anca Serea la urgenta in spital in Bulgaria

Ziua de 6 august ar fi trebuit sa fie una fericita pentru Anca Serea. Fiica ei, Sarah, a implinit 13 ani. Din pacate insa, vedeta a lipsit de la aniversarea ei, fiind internata de urgenta intr-un spital de Bulgaria. Iata ce a patit! . continuă pe ADPM

Anca Serea, internata in spital din cauza unei anemii severe. Vedeta isi pierduse mobilitatea pe partea dreapta a corpului, nu mai vedea si nu mai auzea (VIDEO)

Anca Serea se afla internata intr-un spital din Capitala, de cateva zile, din cauza unei anemii severe. Din cauza problemelor de sanatate, vedeta nu a putut fi prezenta, joi, la aniversarea fiicei sale,.

Anca Serea a ajuns de urgenta la spital, in vacanta din Bulgaria. Ce s-a intamplat cu sotia lui Adi Sina

Mama eroina a lumii mondene din Romania a trait o experienta groaznica in urma cu doar 2 zile, pe 6 august, chiar in ziua in care fiica ei cea mare, Sarah, a implinit frumoasa varsta de 13 ani. Anca Serea a fost nevoita sa lipseasca de la aniversarea fiicei sale, din cauza unor probleme de .

Anca Serea a ajuns de urgenta la spital, in vacanta din Bulgaria: Nu auzeam cu urechea dreapta, nu vedeam cu ochiul drept VIDEO

Anca Serea nu s-a putut bucura de vacanta planificata cu ocazia zilei de nastere a fiicei sale. Fosta prezentatoare TV a ajuns pe 6 august la urgenta intr-un spital din Bulgaria.

Anca Serea, mesaj cutremurator dupa ce a ajuns la spital: Am crezut ca nu o sa imi revin

Pe 6 august, Anca Serea, sotia lui Adi Sina, a trait o experienta groaznica in urma, din cauza unor probleme de sanatate, si a ajuns de urgenta la spital, in Bulgaria, dupa cum a povestit fanilor intr-un live pe Instagram. Am crezut ca nu o sa imi revin Problemele de sanatate s-au acutizat in ultima .

Anca Serea a fost externata din spital: Am crezut efectiv ca nu o sa-mi revin

Anca Serea a fost externata din spital si a ajuns in sanul familiei, duminica dimineata. Vedeta a dezvaluit ca a crezut ca nu o sa isi mai revina, din cauza unei anemii severe. intr-un mesaj.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )