Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ajutor UE in valoare de 88,9 milioane de euro pentru Croatia, in urma cutremurului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ajutor UE in valoare de 88,9 milioane de euro pentru Croatia, in urma cutremurului

Comisia Europeana a anuntat marti o prima transa a ajutorului financiar in valoare de 88,9 milioane de euro acordat Croatiei, prin Fondul de solidaritate al UE FSUE), in urma cutremurului devastator care a lovit orasul Zagreb si imprejurimile acestuia la 22 martie 2020. Este vorba despre o contributie la eforturile tarii de a oferi sprijin populatiei si de a reface infrastructurile si serviciile esentiale, precizeaza institutia intr-un comunicat de presa, citat de News. continuă pe Ziarul Bursa

UE anunta inca 30 de milioane de euro pentru Liban Macron cere ajutarea rapida a poporului libanez

Uniunea Europeana a decis deblocarea a inca 30 de milioane de euro cu ocazia videoconferintei internationale a donatorilor pentru Liban, iar presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cerut oferirea rapida a asistentei internationale poporului libanez, dupa explozia devastatoare de la Beirut, potrivit Mediafax. Presedintele SUA, Donald Trump, se numara printre liderii politici care urmeaza sa participe la conferinta internationala a donatorilor.

Se dau bani de la stat. 2.000 de euro pentru mii de romani. Cine primeste banii

Romanii pot primi un ajutor de la stat, in valoare de 2000 de euro pentru cheltuieli precum plata datoriilor si achizitia de echipamente si utilaje. Cine primeste bani de la stat. Care sunt romanii ce primesc 2000 de euro Prin Programul Operational Competitivitate POC) 2014-2020, in contextul pandemiei COVID-19, potrivit unei Ordonante de Urgenta a .

Donatorii au promis 253 de milioane de euro pentru sustinerea imediata a Libanului dupa explozia din Beirut

Donatorii au promis 253 de milioane de euro pentru sustinerea imediata a Libanului dupa explozia din Beirut, in timpul unei conferinte care a fost organizata online, de Franta, duminica, potrivit unui comunicat publicat de presedintia franceza, transmite Reuters.

Se dau bani! 1.000 de euro pentru donatorii de plasma- Anuntul facut acum de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea va propune CGMB un proiect care sa ii stimuleze pe cei care au suferit de Covid-19 sa doneze plasma. Astfel acestia ar urma sa primeasca tichete in valoare de 1000 de euro. Tocmai pentru ca cei aproape 30 000 de pacienti trecuti prin infectia Sars-Cov2 ar putea sa-i salveze pe cei care au forme mai dificile.

Comunitatea internationala mobilizeaza 252,7 milioane de euro pentru Liban

O suma de 252,7 milioane de euro va fi mobilizata de comunitatea internationala pentru a ajuta la recuperarea Libanului in urma dezastrului provocat de explozia din portul Beirut si situatiei economice dificile in care se afla aceasta tara, conform Agerpres. Banii ar urma sa fie distribuiti direct populatiei.

UE anunta inca 30 de milioane de euro pentru Liban

Uniunea Europeana a decis deblocarea a inca 30 de milioane de euro cu ocazia videoconferintei internationale a donatorilor pentru Liban, iar presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cerut oferirea rapida a asistentei internationale poporului libanez, dupa explozia devastatoare de la Beirut.

Primaria Capitalei prelungeste cu 12 ani contractul de concesiune cu Apa Nova. Compania anunta investitii de 367 milioane euro

Primaria Capitalei si Apa Nova, o companie Veolia, au semnat actul aditional care prevede prelungirea contractului de concesiune cu 12 ani, pana in 2037, iar compania promite investitii de 367,9 milioane de euro in sistemul de apa si canalizare in aceasta perioada.

Ajutoarele de 1 miliard euro pentru firme si PFA: propunerea oficiala de Ghid al solicitantului

Ministerul Fondurilor Europene a scos in consultare publica Ghid al solicitantului pentru fondurile europene de 1 miliard de euro din cele 3 linii de ajutoare pentru PFA, ONG-uri si firme, pentru recuperarea din criza coronavirus COVID-19.

Gabriela Firea: Stimulent financiar de 1.000 de euro pentru donatorii de plasma vindecati de COVID-19

Primarul general, Gabriela Firea, promite un stimulent financiar pentru bucurestenii care s-au vindecat de Covid-19 si vor sa doneze plasma pentru cei aflati in stare grava. Edilul anunta ca va introduce pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2218 seconds )