Libnet.ro
UNICEF

08:00

ALBA: Sase angajati ai APIA au fost testati pozitiv cu COVID-19

B1 B1,
ALBA: Sase angajati ai APIA au fost testati pozitiv cu COVID-19

Focar de coronavirus la Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura dinAlba. Sase angajati au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit agerpres, din cele 64 de persoane. continuă pe B1

Focar de coronavirus la APIA Alba. Sase angajati au fost testati pozitiv. Cei mai multi contacti directi au refuzat sa se testeze in prima zi

Sase angajati ai APIA Alba au fost depistati cu noul coronavirus, doi dintre ei in zilele trecute, iar patru joi in urma testarii contactilor directi.

CORONAVIRUS |Galati: Colegiul Pedagogic Costache Negri, in scenariul rosu, dupa ce trei elevi au fost testati pozitiv

Cel mai mare liceu din Galati, Colegiul Pedagogic Costache Negri, intra in scenariul rosu, dupa ce trei elevi au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. Colegiul Pedagogic Costache Negri din.

Bilant COVID-19: inca 1.629 de romani au fost testati pozitiv in ultimile 24 de ore

Un numar de 1. 629 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost inregistrate, fata de ul.

CORONAVIRUS |Buzau: O scoala trece in scenariul rosu dupa ce o invatatoare si sotul sau au fost testati pozitiv

Scoala generala numarul 1 din Ramnicu Sarat, judetul Buzau, unde invata aproximativ 950 de copii, trece in scenariul rosu, in care elevii vor invata online, dupa ce o invatatoare si sotului.

inca un jucator de la FCSB a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Inca un jucator de la FCSB a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Conform gsp. ro, este vorba despre atacantul Alexandru Buziuc, in varsta de 26 de ani.

Un barbat in varsta de 51 de ani care, initial, a refuzat internarea, decedat dupa ce a fost testat pozitiv cu coronavirus

Un nou caz de deces cauzat de coronavirus a fost intregistrat in judetul Alba. Este vorba despre un barbat de 51 de ani, din Aiud.

Scoala inchisa, in judetul Buzau, dupa ce un profesor a fost depistat pozitiv

O scoala din judetul Buzau a fost inchisa, urmand a desfasura cursurile exclusiv online in urmatoarele doua saptamani. Este vorba despre scoala din satul Izvorul Dulce, comuna Merei, care isi va desfasura activitatea dupa scenariul rosu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )