Libnet.ro
UNICEF

16:30

ALDE, prima reactie dupa tensiunile din coalitie despre care a vorbit Niculae Badalau: Este un lucru normal

B1 B1,
ALDE, prima reactie dupa tensiunile din coalitie despre care a vorbit Niculae Badalau: Este un lucru normal

ALDE precizeaza ca tensiunile dintre filiala din Giurgiu a partidului si cea a PSD nu sunt un lucru iesit din comun, intr-o coalitie fiind normal sa mai apara divergente. intr-o postare pe pagina de Facebook a . continuă pe B1

Victor Ponta, prima reactie dupa achitare: O tara in care Kovesi, uncheselii si portocalii sai comit abuzuri

Fostul premier Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce, joi, inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat in dosarul Turceni- Rovinari. Decizia magistratilor nu este, insa, definitiva. Victor Ponta.

Victor Ponta, prima reactie dupa ce a fost achitat in dosarul Rovinari - Turceni

Fostul premier Victor Ponta a postat un mesaj de multumire dupa decizia iCCJ de a-l achita in dosarul Rovinari-Turceni, in care DNA cerea sase ani de inchisoare. Ma bucur ca in Romania se poate face dreptate.

EUROVISION 2018. Prima reactie a trupei The Humans, dupa ratarea calificarii in finala Eurovision 2018

Romania nu s-a calificat in finala Eurovision 2018, in urma Semifinalei 2 a concursului cantecului european. Reactia trupei The Humans a venit la scurt timp dupa ratarea calificarii. Va.

Prima reactie a reprezentantilor Romaniei dupa esecul de la Eurovision 2018: Ne pare rau, dar noi nu avem ce sa ne reprosam VIDEO

Membrii trupei The Humans au transmis romanilor un prim mesaj dupa ce au ratat calificarea in finala Eurovision 2018, marcand astfel primul an, din 2004, cand Romania nu va avea reprezentant in ultimul act.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )