Libnet.ro
UNICEF

13:45

UPDATE Alegerea lui Melescanu la sefia Senatului, neconstitutionala

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Alegerea lui Melescanu la sefia Senatului, neconstitutionala

Alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala, a decis miercuri Curtea Constitutionala. continuă pe Hotnews

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu il va sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului: Am inteles ca sunt 5-6 colegi de la PSD care doresc

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca partidul pe care il conduce nu il va sustine pe Teoedor Melescanu la sefia Senatului. Am luat act de decizia CCR, nu se discuta. Dupa ce.

CCR A DECIS: Este neconstitutionala alegerea lui Melescanu in conducerea Senatului

Alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului este neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala, dupa ce a amanat de mai multe ori pronuntarea pe acest subiect.

CCR: Numirea lui Teodor Melescanu ca presedinte al Senatului, NECONSTITUTIONALA

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, stabilind ca este neconstitutionala, au declarat, pentru G4Media. ro, surse din CCR.

Alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului, pe masa judecatorilor CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta, miercuri, decizia asupra sesizarii referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului.

Ludovic Orban: Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat mandatul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta,.

USR nu exclude sa vina cu propunere de candidat pentru sefia Senatului. O alta varianta ar fi sustinerea Alinei Gorghiu

Deputatul USR Cristina Pruna a declarat, miercuri, ca USR nu exclude sa propuna un candidat din partea partidului pentru sefia Senatului. De asemenea, ea a mai zis ca o alta varianta ar fi ca Alina Gorghiu sa fie sustinuta, din nou, de USR, potrivit Mediafax.

Orban: PNL o va propune pe Alina Gorghiu pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu e candidatul pentru sefia Senatului, a declarat Orban.

Melescanu, dupa decizia CCR: Cel mai probabil ma voi conforma si voi demisiona de la sefia Senatului

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a declarat miercuri, pentru HotNews. ro, ca asteapta sa vada decizia oficiala si motivarea Curtii Constitutionale. Melescanu a mai spus ca se va conforma hotaririi luate de judecatorii CCR si ca, cel mai probabil, va demisiona. Dupa mai bine de patru luni din momentul in care sesizarea facuta de ALDE-PNL-PMP-UDMR a fost depusa, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala.

Teodor Melescanu nu demisioneaza de la sefia Senatului pana la publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial: Nu am ambitii personale. Vom face consultari politice

Teodor Melescanu a declarat ca nu demisioneaza pana cand decizia CCR nu va fi publicata in Monitorul Oficial si pana nu vor fi expuse motivele pentru care judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, ca alegerea sa in functie s-a facut in mod neconstitutional.

Curtea Constitutionala discuta, pentru a treia oara, sesizarea privind modul in care Melescanu a fost ales la sefia Senatului

Curtea Constitutionala va discuta, miercuri, sesizarea parlamentarilor ALDE, PNL, PMP, UDMR si a unor senatori neafiliati privind alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )