Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului, pe masa judecatorilor CCR

Antena3 Antena3,
Alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului, pe masa judecatorilor CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei ar putea pronunta, miercuri, decizia asupra sesizarii referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului. continuă pe Antena3

CCR a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului e neconstitutionala

Alegerea lui Teodor Melescanu la conducerea Senatului este neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea Constitutionala, dupa ce a amanat de mai multe ori pronuntarea pe acest subiect.

UPDATE Alegerea lui Melescanu la sefia Senatului, neconstitutionala

Alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala, a decis miercuri Curtea Constitutionala.

CCR: Numirea lui Teodor Melescanu in fruntea Senatului este nelegala

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului s-a facut nelegal. Concret, judecatorii constitutionali au stabilit ca Melescanu a fost sustinut de PSD ca fiind din partea grupului ALDE, in vreme ce ALDE l-a exclus.

Ciolacu, despre decizia CCR in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu: Am luat act, dupa motivare vom propune un nou presedinte la Senat PSD nu-l va mai sustine pe Melescanu

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca a luat act de decizia Curtii Constitutionale in ceea ce priveste alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, dar nu se va intreprinde nicio masura pana la primirea motivarii deciziei. Ciolacu a spus ca PSD nu-l va mai sustine pe Teodor Melescanu, care nu este membru de partid.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu il va sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului: Am inteles ca sunt 5-6 colegi de la PSD care doresc

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca partidul pe care il conduce nu il va sustine pe Teoedor Melescanu la sefia Senatului. Am luat act de decizia CCR, nu se discuta. Dupa ce.

CCR: Numirea lui Teodor Melescanu ca presedinte al Senatului, NECONSTITUTIONALA

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, stabilind ca este neconstitutionala, au declarat, pentru G4Media. ro, surse din CCR.

Curtea Constitutionala discuta, pentru a treia oara, sesizarea privind modul in care Melescanu a fost ales la sefia Senatului

Curtea Constitutionala va discuta, miercuri, sesizarea parlamentarilor ALDE, PNL, PMP, UDMR si a unor senatori neafiliati privind alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului.

Surse. CCR a decis: Teodor Melescanu a fost pus nelegal presedinte al Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea referitoare la alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului, stabilind ca este neconstitutionala, potrivit unor surse oficiale.

CCR a decis: Teodor Melescanu a fost pus nelegal presedinte al Senatului

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit, miercuri, ca este neconstitutionala alegerea lui Teodor Melescanu in functia de presedinte al Senatului.

Teodor Melescanu nu demisioneaza de la sefia Senatului pana la publicarea deciziei CCR in Monitorul Oficial: Nu am ambitii personale. Vom face consultari politice

Teodor Melescanu a declarat ca nu demisioneaza pana cand decizia CCR nu va fi publicata in Monitorul Oficial si pana nu vor fi expuse motivele pentru care judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, ca alegerea sa in functie s-a facut in mod neconstitutional.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )