Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alegerea noii conduceri a CSM a fost amanata pentru saptamana viitoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegerea noii conduceri a CSM a fost amanata pentru saptamana viitoare

Alegerea noii conduceri a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost amanata pentru saptamana viitoare, a anuntat, marti, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, in cadrul sedintei de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 9-15 decembrie, cu Mihai Voropchievici. Gemenii se vor bucura foarte mult

Runele pentru saptamana 9-15 decembrie 2019, pentru fiecare zodie in parte, au fost prezentate sambata seara, la emisiuneaAdevaruri ascunse, de la Antena 3, de cunoscutul numerolog Mihai.

HOROSCOP Cristina Demetrescu pentru saptamana in curs. Fecioarele sunt egoiste si isi fac planuri de viitor, Sagetatorii isi culeg roadele muncii lor

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la TVR horoscopul pentru saptamana in curs.

HOROSCOP pentru saptamana 8 - 14 decembrie 2019, cu Mariana Cojocaru. Berbecii au parte de incurcaturi, Gemenii infrunta o furtuna mare

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile zodiilor pentru saptamana 8 - 14 decembrie 2019. Luna in cuadratura cu Jupiter intrat in Capricorn vine cu efecte.

Un barbat cu arsuri grave va fi transportat la Viena, dupa ce a fost refuzat pentru ngrijiri medicale de spitalele din tara

Un barbat care a suferit arsuri de gradele II si III pe aproape 55% din suprafata corpului, in urma unui accident de munca suferit luni, va fi transportat cu avionul la Viena, dupa ce a fost refuzat pentru ingrijiri medicale in tara, a declarat, marti, Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare, unde este internat acum pacientul.

Klaus Iohannis isi prezinta propriile realizari la CSM: Acea etapa s-a incheiat si voi veghea sa nu mai revinaniciodata

Presedintele Klaus Iohannis participa marti la sedinta plenului CSM in care are loc alegerea noii conduceri, respectiv presedintele si vicepresedintele. Seful statului si-a inceput discursul de la CSM printr-o prezentare a propriilor realizari, in frunte cu referendumul pe Justitie din luna mai.

Numirea unui nou presedinte al Consiliul Superior al Magistraturii, amanata. Votul se reluase de mai multe ori. Reactia premierului Orban (VIDEO)

Numirea unui nou presedinte al Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a fost amanata pentru saptamana viitoare. Asta dupa ce, in prealabil, votul fusese reluat de doua ori. Reamintim ca mandatul Liei.

Blocaj la alegerea noului presedinte CSM: Votul a fost amanat

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a amanat, marti, alegerea unui nou presedinte al CSM. in schimb, procurorul Tatiana Toader a fost aleasa in functia de vicepresedinte.

Atentie soferi: Inscriptia M+S nu inseamna neaparat ca anvelopa a fost proiectata pentru iarna!

Iarna, conditiile meteorologice si conditiile rutiere se schimba uneori repede. Pentru a face fata l.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )