Libnet.ro
UNICEF

13:30

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Unde vor vota liderii politici

Antena3 Antena3,
ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Unde vor vota liderii politici

Liderii politici s-au impartit in ziua votului de pe 26 mai. Premierul Viorica Dancila si presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, vor vota in Capitala, in timp ce Liviu. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Alina Mungiu: Iohannis foloseste alegerile pe post de Colectiv 2

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019 Alegerile europarlamentare de duminica din Romania nu au nimic de a face cu Europa, sustine Alina Mungiu, intr-un editorial din ziarul Adevarul. Pentru Klaus Iohannis si.

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. UE, amenintata cu dezmembrarea, deconstructia si iesirea din istorie

Uniunea Europeana este amenintata cu dezmembrarea, deconstructia si iesirea din istorie, a avertizat vineri ministrul de externe francez Jean-Yves Le Drian, citat de .

Alegeri europarlamentare 2019. Irlandezii si cehii merg astazi la scrutinul pentru Parlamentul European

Alegatorii din Irlanda merg astazi la urne pentru alegerile europarlamentare, dupa o campanie dominata de ingrijorari cu privire la procesul haotic al tarii vecine, Marea Britanie, de iesire din blocul comunitar. Si in Cehia, vineri este prima zi de vot pentru Parlamentul European, partidul prim-ministrului Babis avand cele mai mai sanse, in ciuda protestelor fata de cabinetul sau si a faptului ca este de asteptat ca prezenta sa fie scazuta.

Alegeri europarlamentare 2019: Irlandezii si cehii sunt chemati, vineri, la urne

Europenii isi aleg un nou Parlament in acest final de saptamana. Dupa alegerile din Olanda si Marea Britanie, care au avut loc joi, astazi vine randul Irlandei si Cehiei sa-si cheme cetatenii la.

Votul pentru europarlamentare 2019 continua in Irlanda si Cehia. Surpriza oferita de Olanda

Votul pentru europarlamentare 2019 continua, vineri, in Irlanda si Cehia, dupa ce Olanda si Marea Britanie au fost tarile care au dat startul scrutinului. Alegerile continua pana pe 26 mai. Cetatenii din toate cele 28 de state membre UE isi aleg in aceste zile reprezentantii in Parlamentul European. Alegeri europarlamentare 2019. Vineri se voteaza in [] .

ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Care sunt scolile bucurestene inchise vineri si luni

Doar trei dintre scolile bucurestene isi vor suspenda cursurile vineri dupa-amiaza si luni dimineata, in vederea organizarilor alegerilor. Este.

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2019. CURS si Avangarde, acreditate pentru exit-poll la alegerile europarlamentare

REZULTATE EUROPARLAMENTARE 2019 Biroul Electoral Central a decis acreditarea Centrului de Sociologie Urbana si Regionala CURS) si Grupului de studii socio-comportamentale - Avangarde pentru efectuarea.

Alegeri europarlamentare: Cine participa la marea vanatoare de posturi europene

Alegerile europarlamentare din 26 mai vor conduce la o schimbare a titularilor posturilor cheie din institutiile Uniunii Europene, la doua zile dupa acest scrutin liderii europeni urmand sa se reuneasca pentru a discuta impartirea acestor posturi si pentru a pregati negocierile cu noul Parlament European. Orice acord privind aceste posturi trebuie sa puna in balanta interesele statelor si ale marilor familii politice europene, scrie Reuters, care face o prezentare a atuurilor si a punctelor slabe ale principalilor politicieni angajati in negocierea posturilor europene.

Europarlamentare 2019. Un lider PSD recunoaste ca social-democratii vor pierde la Piatra-Neamt in fata PNL

Vlad Marcoci, unul dintre liderii filialei PSD Piatra-Neamt, a recunoscut faptul ca social-democratii vor pierde alegerile europarlamentare in municipiul resedinta de judet.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019: Care sunt mizele unui scrutin extrem de important pentru viitorul Europei si de ce, pe 26 mai, fiecare VOT conteaza!

Pe 26 mai, romanii sunt chemati la urne pentru a-i alege pe politicienii care vor reprezenta Romania in Parlamentul European. Iar alegerile europarlamentare sunt chiar maiimportante decatcele pentru.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )