Libnet.ro
UNICEF

16:30

ALEGERI LEGISLATIVE IN MAREA BRITANIE: Conservatorii castiga cu 368 de locuri in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LEGISLATIVE IN MAREA BRITANIE: Conservatorii castiga cu 368 de locuri in Parlament

ACTUALIZARE - Boris Johnson: Multumesc tuturor celor din mareata noastra tara care au votat, care s-au oferit voluntari, care au fost candidati. Traim in cea mai mare democratie din lume --- Conservatorii obtin 368 de locuri in Parlament, o majoritate confortabila, in urma alegerilor legislative din Marea Britanie, conform exit-poll-urilor, ceea ce ii ofera lui Boris Johnson conditii pentru a-si indeplini promisiunea de a scoate Regatul Unit din UE pana la 31 ianuarie 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri legislative in Marea Britanie. Conservatorii lui Boris Johnson castiga detasat, conform exit-poll-urilor

Conservatorii obtin 368 de locuri in Parlament, o majoritate confortabila, in urma alegerilor legislative din Marea Britanie, conform exit-poll-urilor, ceea ce ii ofera lui Boris Johnson conditii pentru a-si indeplini promisiunea de a scoate Regatul Unit din UE pana la 31 ianuarie 2020. Laburistii vor avea in urma scrutinului 191 de mandate.

Jeremy Corbyn spune ca nu va conduce Partidul Laburist la viitoarele alegeri din Marea Britanie

Liderul Partidului Laburist si al opozitiei din Marea Britanie, Jeremy Corbyn, a declarat ca nu va conduce partidul la viitoarele scrutine electorale dupa ce a recunoscut ca a fost o noapte foarte dezamagitoare, dupa infrangerea suferita in alegerile generale din 12 decembrie, potrivit Mediafax care citeaza Reuters.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a obtinut majoritatea absoluta in Parlamentul britanic

Premierul britanic Boris Johnson a obtinut majoritatea in Parlamentul britanic, partidul sau conservator trecand pragul de 326 de locuri din cele 650 ale Camerei Comunelor, potrivit rezultatelor oficiale publicate vineri, relateaza AFP si Reuters.

Brexitul a intrat in linie dreapta, dupa ce conservatorii sunt marii castigatori din Marea Britanie. Cum ii afecteaza asta pe cei 400.000 de romani din Anglia

Victoria conservatorilor in Marea Britanie inseamna Brexit, este de parere politologul Cristian Parvulescu. O situatie complicata se va inregistra in Scotia, unde Partidul National Scotian a castigat 13 mandate. Brexit-ul va avea efecte si asupra celor 400. 000 de romani care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Conservatorii au castigat in Marea Britanie. Brexit-ul va avea .

Au loc alegeri parlamentare in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Care sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti la a obtine cele mai multe locuri sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, dar a caror miza.

Alegeri anticipate in Marea Britanie. Scrutinul este decisiv pentru Brexit

Sunt alegeri anticipate in Marea Britanie. Urnele s-au deschis de peste o ora si jumatate.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Cine sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Care sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

Alegeri in Marea Britanie. Cozi la sectiile de votare Johnson a venit cu cainele la vot FOTO

Cozi la sectiile de vot din Marea Britanie, unde cetatenii sunt chemati la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.214 seconds )