Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alegeri locale 2020. Un fost ministru candideaza la Primaria Brasov

Antena3 Antena3,
Alegeri locale 2020. Un fost ministru candideaza la Primaria Brasov

Alegeri locale 2020. Fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, s-a inscris in ALDE si va fi candidatul formatiunii pentru Primaria Brasov, a anuntat, joi, presedintele partidului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, intr-o conferinta de presa. continuă pe Antena3

ALEGERI LOCALE 2020.Miscarea interzisa facuta de PNL, chiar inainte de alegeri

A inceput razboiul cu toate armele pentru alegerile locale. Liberalii din teritoriu au primit unda verde de la centru sa racoleze cat mai multi primari si viceprimari de la partidele rivale, in special de la PSD. Acestia primesc oferte tentante, pentru ca PNL vrea sa obtina un scor cat mai mare la viitoarele alegeri. Chiar daca este un critic dur al PSD, Ludovic Orban si-ar fi dat girul pentru ca primarii acestui partid sa devina liberali peste noapte.

Miscare-bomba pe scena politica. Noutatea care ii avantajeaza pe candidatii de la alegerile locale!

Proiectul de hotarare pentru aprobarea metodologiei depunerii dosarelor de candidatura si a listelor de sustinatori la alegerile locale din 2020 a fost finalizat. Anuntul a fost facut de Autoritatea Electorala Permanenta.

Alegeri locale in vreme de pandemie: Dosarele de candidatura se pot depune si in format electronic Semnaturile de sustinere se pot strange si prin e-mail - proiect AEP

Candidaturile pentru alegerile locale prevazute pentru 27 septembrie pot fi depuse si in format electronic. De asemenea, va exista o singura lista de sustinatori pentru primar si consilieri locali si una pentru consilierii judeteni si pentru presedintele consiliului judetean, iar sustinerea pentru o anumita candidatura poate fi exprimata si prin e-mail, in contextul pandemiei de COVID-19, potrivit unui proiect de hotarare al Autoritatii Electorale Permanente.

Fost ministru al Muncii, trage un semnal de alarma: Economia din UE isi revine. La noi, Citu anunta prapadul

Marius Budai vine cu replici acide la adresa guvernului liberal. Fostul ministru al Muncii subliniaza ca Executivul nu ia masuri pentru relansarea economica, iar ministrul Citu vorbeste de cresteri mult mai mici fata de cele prevazute in lege.

Blocaj PNL-USR pe stabilitatea candidatilor. Negocierile pentru sectoarele Capitalei sunt in impas

Sunt framantari in interiorul partidelor pentru desemnarea candidatilor la alegerile locale. Desi liberalii si USR-istii s-au inteles in privinta sustinerii candidaturii lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, negocierile pentru stabilirea unor candidati comuni in sectoarele Capitalei sunt in impas.

Capacitate 2020. Au fost afisate rezultatele la sesiunea speciala a Evaluarii Nationale

Au fost afisate rezulatele la sesiune speciala a Capacitatii. in baza codului primit la examene, absolventii de clasa a VIII-a care au sustinut Evaluarea Nationala in sesiune speciala isi pot accesa rezultatele. Contestatiile pot fi depuse joi, intre orele 14. 00 si 20.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )