Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alegeri locale 2020. Sute de politisti ialomiteni, cu ochii pe sectiile de votare

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2020. Sute de politisti ialomiteni, cu ochii pe sectiile de votare

Peste 400 de angajati ai Ministerului Administratiei si InternelorMAI), dintre care 139 de politisti, 150 de jandarmi, 99 de reprezentanti I. vor asigura paza si protectia a 206 sectii de votare, din totalul celor 220 constituite pe raza judetului Ialomita, iar pentru restul sectiilor de votare, dispozitivul va fi asigurat de celelalte structuri ale M. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. 10,77% din alegatorii ialomiteni au votat pana la ora 10.00

Dupa primele doua ore de la deschiderea urnelor pentru votul la alegerile locale 2020, prezenta la nivel national a fost de 4,26%. in judetul Ialomita, 6,09% din alegatorii cu drept de vot se prezentasera la urne.

Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la aceasta ora. Bucurestiul, la coada clasamentului

Alegerile locale 2020 au loc astazi, 27 septembrie. Romanii merg azi la urne ca sa-i voteze pe cei care conduc administratia locala. Sectiile de votare s-au deschis de la ora 7:00. Alegatorii pot vota pana la ora 21:00. ora la care toate sectiile se inchid. Alegeri locale 2020. Care este prezenta la vot pana la .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18.00. Va pierde Gabriela Firea Capitala? Cate procente o despart de Nicusor Dan

Mai sunt trei ore pana la finalul scrutinului pentru aceste alegeri locale 2020. incercam sa va tinem la curent, in timp real, cu exit-poll-urile la iesirea din sectiile de vot. Trei institute acreditate furnizeaza aceste date in timp real. Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 18. 00 Scrutinul pentru aceste Alegeri Locale se apropie de sfarsit, iar .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 8:00

Alegerile locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control in ceea ce priveste pandemia de COVID-19. Cand se deschid sectiile si care sunt documentele de care ai nevoie pentru a-ti exercita dreptul la vot, afli in randurile de mai jos. Alegeri locale 2020. Cand incepe votarea Alegerile locale 2020 .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 20:00

Alegerile locale sunt spre sfarsit, iar electoratul este inca asteptat in sectiile de votare pentru a pune stampila pe numele candidatului favorit, in cursa pentru functiile de primarii si consilierii locali si judeteni. A mai ramas o ora pana vom afla primele rezultate oficiale! Mai multe detalii despre prezenta la vot pana la ora 20:00, .

Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 10:00

Prezenta la alegerile locale a fost in usoara scadere in 2016 fata de 2012, anul in care alegerile locale s-au desfasurat intr-un singur tur. Ramane de vazut cum va fi situatia anul acesta, caci electoratul este asteptat la sectiile de votare, care s-au deschis de la ora 7:00. Care sunt documentele de care ai nevoie .

Alegeri Locale 2020. Cand apar primele rezultate EXIT-POLL

Cel mai asteptat moment al alegerilor locale ce se desfasoara astazi este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Astfel, noi va vom tine la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei, pentru ca dvs. sa stiti in timp util cum stau lucrurile. Pentru alegerile din acest an, trei .

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea arunca bomba. Ce metoda vor folosi membrii PNL si USR pentru a-i anula voturile

Cutremur pe scena politica cu putin timp inainte de alegerile locale de duminica. Tot mai multe informatii interesante ies la iveala cu scopul de a arunca cu pietre in contracandidati. Lupta este stransa, insa cel mai puternic va castiga. Cea mai recenta acuzatie vine din partea actualului edil al Capitalei si este indreptata catre partidele .

Alegeri locale 2020. De ce nu voteaza fostul presedinte Ion Iliescu

Alegeri locale 2020. Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu nu va vota la aceste alegeri locale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )