Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI LOCALE 2020 Vergil Chitac, noul primar al Constantei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE 2020 Vergil Chitac, noul primar al Constantei

Candidatul liberal, Vergil Chitac este castigator al Primariei Constanta, conform datelor provizorii transmise de BEC dupa numararea a 94,48% din voturile exprimate la alegerile locale de duminica. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020. Vergil Chitac - 27,06%, Stelian Ion - 23,13%. Rezultatele sunt provizorii. Decebal Fagadau este tot pe locul al treilea

Potrivit numaratorii partiale a voturilor, luni dimineata, Vergil Chitac PNL) a luat un avans important fata de Stelian Ion USR), contracandidatul cu care duminica, la inchiderea urnelor, era la egalitate.

Alegeri locale 2020. Vergil Chitac se afla pe primul loc in cursa pentru Primaria Constanta - rezultate partiale

Senatorul PNL Vergil Chitac se afla pe primul loc, dupa numararea voturilor din 112 de sectii din cele 211, urmat social-democratul Decebal Fagadau, scrie Replica Online, in timp ce Stelian Ion USR-PLUS) se afla pe locul 3.

Rezultate exit poll alegeri locale 2020. Ilie Stefan, noul primar din Tulcea

Rezultate alegeri locale 2020. Cine a castigat Primaria Tulcea? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, la ora 21.

Alegeri locale 2020. VIDEO Vergil Chitac, candidat PNL la Primaria Constantei: Lupta se da in doi si va indemn sa votati ca atare!

Vergil Chitac, candidatul sustinut de PNL la Primaria Constantei, si-a exprimat dreptul la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Alegeri locale 2020. Vergil Chitac si Stelian Ion, la egalitate pentru Primaria Constanta. Decebal Fagadau, pe locul al treilea VIDEO

Conform exit poll-urilor, lupta pentru Primaria Constanta este extraordinar de stransa. Vergil Chitac PNL) si Stelian Ion USR PLUS) se afla la egalitate, la sondajul de la ora 19. Decebal Fagadau PSD) este pe locul al treilea.

Vergil Chitac: Am votat in interes public si nu in favorarea grupurilor de interese. in Constanta se va produce o schimbare istorica

Candidatul la functia de primar al municipiului Constanta din partea PNL, Vergil Chitac, s-a prezentat duminica dimineata la sectia de votare, spunand ca in Constanta se va produce o schimbare.

Vergil Chitac: Trebuie sa facem pasi importanti pentru Constanta. Plecarea PSD-ului acasa este un semnal

Vergil Chitac, candidatul PNL la Primaria Constanta, le-a multumit constantenilor ca au iesit la vot si a subliniat ca trebuie facuti pasi importanti pentru oras. Nu m-am asteptat la rezultat.

ALEGERI LOCALE 2020 Marcel Romanescu, reales primar in Targu-Jiu

Marcel Romanescu, candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului Targu-Jiu, a castigat un nou mandat.

Alegeri locale 2020. Sapte candidati pentru fotoliul de primar al municipiului Hunedoara

Locale 2020, judetul Hunedoara. Sapte oameni candideaza pentru functia de primar al municipiului Hunedoara, la alegerile de duminica, 27 septembrie.

Vergil Chitac si PNL, prima conferinta de presa dupa castigarea alegerilor locale la Constanta

Vergil Chitac, noul primar al Constantei, si PNL Constanta sustin prima conferinta de presa dupa anuntarea rezultatelor alegerilor locale de la 27 septembrie 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2669 seconds )