Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale in Polonia: Partidul de guvernamant Justitie si dreptate a obtinut 32,3%

B1 B1,
Alegeri locale in Polonia: Partidul de guvernamant Justitie si dreptate a obtinut 32,3%

Partidul de guvernamant din Polonia a obtinut 32,3% la alegerile locale de duminica. Cea mai neasteptata infrangere a Partidul Lege si Dreptate PiS) a avut loc in cursa pentru primaria Varsoviei, unde. continuă pe B1

Partidul de guvernamant Justitie si dreptate se situeaza pe primul loc in alegerile locale din Polonia

Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, partidul nationalist conservator de guvernare din Polonia, Lege si Justitie PiS), a castigat alegerile locale de duminica, dar a pierdut marile orase, intre care Varsovia. Acestea vor fi dominate de o alianta liberala, condusa de Platforma Civica.

Partidul de guvernamint Justitie si dreptate se situeaza pe primul loc in alegerile locale din Polonia

Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, partidul nationalist conservator de guvernare din Polonia, Justitie si Dreptate PiS) a castigat alegerile locale de duminica, dar a pierdut marile orase, intre care Varsovia. Acestea vor fi dominate de o alianta liberala, condusa de Platforma Civica.

Alegeri locale in Polonia. Scrutinul este considerat un test foarte important pentru executivul conservator

Polonezii isi aleg duminica primarii si consiliile regionale, intr-un climat tensionat intre conservatorii aflati la putere, care vor sa-si consolideze pozitiile pe plan local, si opozitia centrista. in centrul tensiunilor se afla controversatele reforme judiciare ce au pus pe jar Europa, releva Frace-Presse.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )