Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri in Marea Britanie Fostul premier conservator John Major indeamna oamenii sa voteze impotriva partidului sau pentru a bloca Brexit-ul

Hotnews Hotnews,
 Alegeri in Marea Britanie Fostul premier conservator John Major indeamna oamenii sa voteze impotriva partidului sau pentru a bloca Brexit-ul

Fostul premier conservator John Major i-a indemnat pe britanici sa voteze impotriva politicienilor care sustin Brexit-ul si, implicit, impotriva partidului pe care l-a condus candva si a actualului premier Boris Johnson. Britanicii sunt asteptati la urne joi, 12 decembrie, in cadrul alegerilor anticipate care ar putea oferi sau nu conservatorilor majoritatea parlamentara necesara transarii problemei divortului de UE. continuă pe Hotnews

ANALIZA ZEROHEDGE Cine a pierdut Marea Britanie? Marea Britanie!

Incertitudinea este la cote maxime in Marea Britanie in aceste zile, insa analistii sustin ca este destul de probabil ca 2019 sa fie anul in care Brexitul va ajunge la o finalitate, in sfarsit. Majoritatea cetatenilor din Marea Britanie vor fi probabil usurati sa puna capat acestei agonii aparent nesfarsite, in timp ce majoritatea liderilor europeni vor fi probabil bucurosi sa nu fie nevoiti sa argumenteze iar asupra unei alte amanari. Dar intrebarile vor ramane.

Brexit. Ce trebuie sa faca romanii din Marea Britanie

Brexit reprezinta un motiv serios de ingrijorare pentru romanii din Marea Britanie, care se tem pentru statutul lor dupa ce Marea Britanie va iesi din UE. Romanii din Marea Britanie pot acum sa se.

Brexit. Ce trebuie sa faca romanii din Marea Britanie

Brexit-ul a ajuns motiv de campanie electorala in Marea Britanie, dar si motiv de ingrijorare pentru romanii din comunitate. Mai ales ca ultimele discutii dintre Marea Britanie si UE au adus in discutie chiar si un Brexit fara acord.

Un miliardar rus, ucis in plina strada, in Marea Britanie, in timp ce isi plimba cainele

Un miliardar rus in varsta de 49 de ani a fost ucis intr-un accident rutier, in timp ce isi plimba cainele, in Marea Britanie, au confirmat autoritatile, transmite CNN, citat de Mediafax.

O catelusa din Marea Britanie a nascut 21 de pui pe cale naturala (FOTO)

O catelusa din Marea Britanie a nascut 21 de pui pe cale naturala. Mary Jane, o corcitura de Dog german si Bulldog american, ar fi trebuit sa nasca sase pui, dar, pe 20 noiembrie, a devenit mama pentru.

Un mini-Trump gonflabil, lansat in spatiu cu un balon, in semn de protest fata de vizita sa in Marea Britanie VIDEO

Vizita lui Donald Trump in Marea Britanie cu ocazia summitului NATO a fost marcata si de un protest inedit al contestatarilor sai.

Iranul dezvolta rachete balistice cu capacitate nucleara, acuza Germania, Marea Britanie si Franta

Iranul dezvolta rachete balistice cu capacitate nucleara, incalcand o rezolutie a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite, au afirmat Germania, Marea Britanie si Franta, intr-o scrisoare comuna adresata secretarului general al ONU, potrivit AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )