Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alegeri in pandemie - exemplul Lituaniei

Hotnews Hotnews,
 Alegeri in pandemie - exemplul Lituaniei

Alegerile parlamentare din Lituania s-au desfasurat in doua tururi de scrutin, pe data de 11, respectiv 25 octombrie. 71 de parlamentari sunt alesi in circumscriptii uninominale, in doua tururi, iar restul de 70 sunt alesi potrivit reprezentarii proportionale, intregul teritoriu al tarii fiind considerat o circumscriptie unica. continuă pe Hotnews

Alegeri in pandemie - exemplul Lituaniei

Alegerile parlamentare din Lituania s-au desfasurat in doua tururi de scrutin, pe data de 11, respectiv 25 octombrie. 71 de parlamentari sunt alesi in circumscriptii uninominale, in doua tururi, iar restul de 70 sunt alesi potrivit reprezentarii proportionale, intregul teritoriu al tarii fiind considerat o circumscriptie unica.

Gabriela Firea crede ca PSD va castiga alegerile parlamentare si va propune premierul. Cele 4 nume avansate de social-democrata: Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Vasile Dincu sau Cristian Socol

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, este de parere ca social-democratii sunt cei care vor castiga alegerile parlamentare, scenariu in care, spune ea, este normal ca ei sa fie cei care propun.

Previziune sumbra pentru romani dupa alegerile parlamentare: Iohannis ne baga in case. Nu au curaj acum sa ia nicio masura!

Jurnalistul Ion Cristoiu, cunoscut pentru atacurile acide la adresa anumitor figuri politice, a dezvaluit de curand ce crede ca se va intampla in Romania dupa alegerile parlamentare, in contextul unei cresteri la fel de mari a numarului de imbolnaviri. Acesta prevede ca Romania va fi bagata in carantina, imediat ce presedintele si PNL vor obtine .

LIVIU PLESOIANU, DESPRE ALEGERILE PARLAMENTARE: Vor avea loc numai daca Iohannis, Ciolacu si ceilalti lideri vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna

Liviu Plesoianu, a declarat pe pagina personala de Facebook ca alegerile parlamentare vor avea loc in data de 6 decembrie numai daca nu doar Iohannis, ci si Ciolacu si ceilalti lideri de partide parlamentare vor fi atat de cinici incat ii vor chema pe romani la ultima urna.

BEJ SIBIU A ADMIS CANDIDATURILE LA ALEGERILE PARLAMENTARE Raluca Turcan (PNL), Dan Barna (USR) si fostul ministru Bogdan Trif (PSD) sunt principalii intrati in competitie

Biroul Electoral Judetean Sibiu a admis candidaturile a 11 partide la alegerile parlamentare din 6 decembrie, precum si doua candidaturi independente. in Sibiu, la Camera Deputatilor vicepremierul Raluca Turcan deschide lista PNL, Dan Barna pe cea a USR-PLUS, fostul ministru al Turismului Bogdan Trif pe cea a PSD. La Senat, lista PMP in Sibiu e deschisa de fostul ministru al Economiei Ion Ariton si fost prefect al orasului, conform news. ro.

FIREA: Sunt convinsa ca PNL se pregateste sa fraudeze si alegerile parlamentare

Primarul in functie al Capitalei Gabriela Firea a spus ca este convinsa ca guvernantii se pregatesc sa fraudeze alegerile parlamentare, dupa ce au facut la fel la cele locale. Ea a invocat ca argument discutiile se poarta intre cine va fi premier din partea dreapta a esichierului politic, intre PNL si USR , ceea ce exclude astfel posibilitatea ca PSD sa castige alegerile, conform news. ro.

Firea: Sunt convinsa ca PNL se pregateste sa fraudeze si alegerile parlamentare

Primarul in functie al Capitalei Gabriela Firea a spus ca este convinsa ca guvernantii se pregatesc sa fraudeze alegerile parlamentare, dupa ce au facut la fel la cele locale. Ea a invocat ca argument discutiile se poarta intre cine va fi premier din partea dreapta a esichierului politic, intre PNL si USR , ceea ce exclude astfel posibilitatea ca PSD sa castige alegerile.

Ciolacu, mesaj dur pentru parlamentarii care demisioneaza din PSD inainte de alegerile parlamentare 2020: Este o onoare, nu o meserie

Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor care au anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat pentru ca nu se regasesc pe listele pentru alegerile parlamentare ca onoarea de a fi in Parlamentul Romaniei nu este o meserie de care sa te legi.

Opozitia de centru-dreapta din Lituania a castigat alegerile parlamentare

Opozitia de centru-dreapta din Lituania a castigat alegerile parlamentare organizate duminica, potrivit primelor rezultate, pe fondul unei cresteri semnificative a infectarilor cu noul coronavirus, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Marcel Pavel si Sanda Ladosi, pe listele Partidului Ecologist pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Canaretii Marcel Pavel si Sanda Ladosi candideaza in Mures pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cei doi artisti au devenit colegi de partid cu Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )