Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alegeri parlamentare 2020. Votul in diaspora a inceput. Romanii din Noua Zeelanda, primii care voteaza

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. Votul in diaspora a inceput. Romanii din Noua Zeelanda, primii care voteaza

Votul in diaspora pentru alegerile parlamentare a inceput, primii care sunt asteptati la urne fiind romanii din Noua Zeelanda, care isi pot exercita dreptul de vot la sectia deschisa in Auckland. Ei vor fi urmati de cei din Australia. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2020: Call center pentru romanii din strainatate Primul scrutin parlamentar la care diaspora are doua zile de vot Ghidul alegatorului din strainatate

Romanii din strainatate pot obtine informatii despre alegerile parlamentare la o linie telefonica disponibila 24 din 24 de ore, pana in 7 decembrie. Este prima data cand alegerile parlamentare in strainatate se vor derula pe parcursul a doua zile - sambata si duminica. Linia telefonica 004 021 431 2065, cu tarif normal, este disponibila de joi si pana in 7 decembrie la ora 20. 00, ora Romaniei.

Alegeri parlamentare 2020 in diaspora tot ce trebuie sa stii despre votul in strainatate

Cetatenii romani care au domiciliul sau resedinta in strainatate, isi pot exercita dreptul de a vota la alegerile parlamentare din afara tarii, alegeri care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020. Iata cateva informatii despre alegerile parlamentare 2020 in diaspora, potrivit agerpres. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare din 2020 in .

Alegeri parlamentare 2020. Votul in strainatate a inceput

Avand in vedere diferentele de fus orar, votarea in strainatate pentru alegerile parlamentare 2020 se desfasoara pe parcursul a 59 ore. Sectia Auckland este prima care se va deschide, iar sectiile din vestul Statelor Unite ale Americii Los Angeles, Anaheim, Sacramento, San Francisco, Los Altos, Las Vegas, Portland si Seattle) si Canadei Vancouver) vor fi ultimele care se vor inchide luni, 7 decembrie, ora 7. 00, ora Romaniei).

FOTO Alegeri parlamentare 2020: A inceput votarea in strainatate Unde se deschid primele sectii de vot si unde se inchid ultimele sectii de vot din strainatate - UPDATE

Votul pentru alegerile parlamentare a inceput in strainatate, prima sectie care s-a deschis fiind cea din Auckland, Noua Zeelanda, la ora 20. 00, ora Romaniei. Pentru alegerile parlamentare de duminica, in strainatate vor fi organizate 748 de sectii de votare, cu 331 in plus fata de 2016, potrivit reprezentantilor Ministerului Afacerilor Externe.

Alegeri parlamentare 2020. Cum arataharta interactiva a sectiilor de votare din strainatate

Alegeri parlamentare 2020. Ministerul Afacerilor Externe a lansat joi o harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora precum si un call center dedicat alegatorilor romani din afara tarii pentru alegerile parlamentare din 2020.

Alegeri parlamentare 2020. Romanii din localitatile aflate in carantina nu vor avea nevoie de declaratie pentru a merge la vot

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, in ziua alegerilor parlamentare, locuitorii din orasele si comunele aflate in carantina vor putea merge la vot fara a fi nevoie de o completare a declaratiei pe proprie raspundere, Guvernul urmand a adopta o prevedere in acest sens, vineri.

Alegeri parlamentare 2020. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare

Alegeri parlamentare 2020. La alegerile de duminica, 6 decembrie 2020, romanii sunt chemati la vot pentru a alege, pentru urmatorii patru ani, respectiv pana in anul 2024, 465 de parlamentari, dintre care 136 de senatori si 329 de deputati.

Alegeri parlamentare 2020 pe judete. Capi de lista PNL, PSD, USR, PMP si Pro Romania, pe judete

Duminica aceasta, pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Fiecare judet a primit un numar fix de senatori si deputati, in functie de numarul de locuitori pe care il are. Iata care sunt capii de lista ale partidelor, pe judete, conform celor de la stirileprotv. ro. Alegeri parlamentare 2020 pe judete: PNL, PSD, .

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidatii din Vrancea care aspira la functiile de deputati si senatori

Judetul Vrancea are rezervate in noul Parlament cinci functii de deputati si doua de senatori. La alegeri parlamentare 2020 s-au inscris noua partide si aliante politice, care au depus liste complete de candidati.

Alegeri parlamentare 2020. Cum afli cine sunt candidatii din circumscriptia ta

Alegeri parlamentare 2020. Aflarea candidatilor din circumscriptia in care votezi se afla la doar doua click-uri distanta daca stii sa accesezi site-ul corect.

ştiri din Politica

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )