Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2018 Un celebru patron de bordeluri a fost ales n Nevada desi a murit pe 16 octombrie

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA 2018 Un celebru patron de bordeluri a fost ales n Nevada desi a murit pe 16 octombrie

Dennis Hof, unul dintre cei mai celebri proxeneti ai Americii, care a decedat pe 16 octombrie, candidat al Partidului Republican la alegerile legislative pentru Congres organizate marti, a fost desemnat castigator in statul Nevada, potrivit tmz. com, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Alegeri SUA 2018 Republicanii pastreaza controlul Senatului / Democratii, victorii in fieful republicanilor la Camera Reprezentantilor, dar cursa este foarte strnsa

Americanii s-au grabit marti la sectiile de votare pentru alegerile la mijloc de mandat, intr-un scrutin care va decide daca republicanii lui Donald Trump isi vor mentine puterea asupra Congresului sau daca democratii pot incetini agenda presedintelui, dupa o campanie diviziva, marcata de teme precum imigratia si schimbul comercial. LIVE TEXT:UPDATE 6:15 CNN estimeaza o victorie a Democratilor la Congres. Si NBC News sustine ca democratii au 65% sanse sa obtina majortatea. UPDATE 6:05 Casa Alba: A fost o noapte buna pentru presedintele Donald Trump. Presedintele Trump nu va sustine insa o declaratie in aceasta ziUPDATE 6:00 Niciun nativ american nu a mai facut parte din Congres pana acum. in acest an, alegatorii au ales doi. Democratii Debra Haaland din New Mexico si Sharice Davids din Kansas isi vor reprezenta statele in cel de-al 116-lea Congres, potrivit Washington Post. UPDATE 5:55 in Texas, senatorul republican Ted Cruz a fost reales dupa o lupta stransa impotriva democratului Beto O'Rourke, un potential contracandidat al lui Donald Trump la scrutinul prezidential din 2020. UPDATE 5:30 Republicanii au castigat cursa pentru Senat, potrivit CNN. Locuri 50 republicani -42 democrati.

Alegeri SUA 2018 Rashida Tlaib, prima femeie de origine palestiniana aleasa pentru Congresul SUA

Candidata democrata Rashida Tlaib a fost aleasa de votantii din statul Michigan pentru a face parte din Congresul Statelor Unite, fiind prima femeie de origine palestiniana care ocupa aceasta functie, conform estimarilor NBC News.

Alegeri SUA 2018: Primele editoriale ale cotidianelor de dincolo de Atlantic

O zi mare pentru democratie, scrie Washington Post, care se arata foarte entuziast. Revenirea democratilor in Camera este mai mult decat o victorie a unui partid, este un semn ca democratia e sanatoasa explica cotidianul american. Wall Street Journal se arata mai sceptic. Ajungerea democratilor in fruntea Congresului nu va frana deloc inflacararea lui Donald Trump, potrivit ziarului economic. New York Post tempereaza victoria democratilor. Valul albastru n-a fost la inaltimea asteptarilor: democratii n-au obtinut la Camera decat cele 35 de locuri la care se asteptau. Cat despre Denver Post, ziar din statul Colorado, el subliniaza victoria lui Jared Polis, candidat homosexual asumat, care se va putea bate pentru drepturile fundamentale ale cuplurilor de acelasi sex.

Alegeri SUA 2018: Democrata Gretchen Whitmer, noul guvernator al statului Michigan

Candidata democrata Gretchen Whitmer a fost aleasa in functia de guvernator al statului Michigan, invingand candidatul republican Bill Schuette, conform estimarilor facute de experti, relateaza BBC, potrivit Mediafax.

LIVETEXT Alegeri SUA 2018 Republicanii pastreaza controlul Senatului / Democratii, victorii in fieful republicanilor la Camera Reprezentantilor, dar cursa este foarte strnsa

Americanii s-au grabit marti la sectiile de votare pentru alegerile la mijloc de mandat, intr-un scrutin care va decide daca republicanii lui Donald Trump isi vor mentine puterea asupra Congresului sau daca democratii pot incetini agenda presedintelui, dupa o campanie diviziva, marcata de teme precum imigratia si schimbul comercial. Cum arata situatia, in timp real:Camera Reprezentantilor:201democrati -186republicaniSenat:51republicani -43democrati. Republicanii pastreaza controlul Senatului estimari CNN). 32 Democratii castiga in plus 26 de locuri in Camera Reprezentantilor, in conditiile in care are nevoie de 23 pentru a avea majoritatea - estimari7:26 Republicanii au castigat mandate care au apartinut pana acum democratilor: Indiana, North Dakota, Missouri si Florida6:15 CNN estimeaza o victorie a Democratilor la Congres. Si NBC News sustine ca democratii au 65% sanse sa obtina majortatea. 6:05 Casa Alba: A fost o noapte buna pentru presedintele Donald Trump. Presedintele Trump nu va sustine insa o declaratie in aceasta zi.

Alegeri SUA 2018 Cum si petrece Trump ziua-cheie a mandatului

Americani voteaza marti la alegerile legislative partiale si regionale, scrutinul fiind considerat un test pentru presedintele Donald Trump. Liderul de la Casa Alba s-a implicat activ in campania electorala in speranta ca Partidul Republican va putea mentine majoritatea in Congresul SUA.

Alegeri SUA 2018 Sondaj:Majoritatea cetatenilor SUA sustin politicile lui Trump/Popularitatea republicanilor a scazut

Majoritatea cetatenilor americani sustin modul in care presedintele Donald Trump, un politician republican, gestioneaza situatia economica, dar Partidul Republican nu beneficiaza de aceeasi popularitate, fiind la egalitate cu Partidul Democrat, informeaza site-ul Axios. com.

Alegeri SUA 2018 Ce se ntmpla n cele doua camere ale Congresului american

Democratii americani au devenit majoritari in Camera Reprezentantilor dupa alegerile de marti, o lovitura pentru presedintele Trump. Preluarea controlului camerei inferioare a Congresului pentru prima oara in ultimii opt ani, le va permite democratilor sa puna o stavila in fata agendei prezidentiale. Pe cealalta parte, insa, republicanii lui Trump isi intaresc pozitia majoritara din Senat, scrie BBC.

Alegeri SUA 2018: Florida a redat dreptul de vot unui numar de 1,5 milioane de fosti detinuti

Un milion si jumatate de fosti detinuti americani, care si-au ispasit pedeapsa, si-au recuperat marti in Florida dreptul de vot, gratie aprobarii date in acest sens de catre alegatori, transmite AFP, citat de Agerpres.

Alegeri SUA 2018 Administratia Trump se pregateste pentru o remaniere masiva dupa alegerile partiale

Administratia Trump se pregateste in vederea unei masive remanieri in saptamanile ce vor urma alegerilor partiale, iar soarta unor ministri ai guvernului si a unor importanti consilieri ai Casei Albe este tot mai nesigura, avand in vedere ca, pentru presedintele Trump, va urma o perioada destul de periculoasa, potrivit Boston Globe, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )