Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alegeri SUA 2020 George...Trump? Joe Biden pare sa-l confunde pe Trump cu fostul presedinte George W. Bush

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA 2020 George...Trump? Joe Biden pare sa-l confunde pe Trump cu fostul presedinte George W. Bush

Candidatul democrat la presedintia Statelor Unite, Joe Biden, a parut sa-l confunde pe presedintele in exercitiu, Donald Trump, cu fostul presedinte republican George W. Bush in timpul unui eveniment de strangere de fonduri sustinut duminica, relateaza NY Post. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Ultima dezbatere Biden versus Trump. Candidatul democrat il acuza pe Trump ca nu a luat masuri impotriva Rusiei. Presedintele raspunde ca Iran si Rusia vor ca el sa piarda alegerile pentru ca nimeni nu a fost mai dur decat el

Ultima dezbatere dintre Joe Biden si Donald Trump, care s-a desfasurat in aceasta dimineata in Nashville, statul Tennessee, a fost una mult mai aplicata si mai decenta decat precedenta, criticata pentru jignirile pe care si le-au adus cei doi candidati. Moderatoarea Kristen Welker a avut posibilitatea sa opreasca microfonul candidatului care-si intrerupe adversarul, dar nu a avut nevoie sa apeleze la aceasta masura. Intra in articol pentru a vedea cele mai importante momente ale dezbaterii.

Alegeri SUA 2020 Cine a castigat dezbaterea finala Trump-Biden? Cred ca merita felicitari din partea intregii tari VIDEO

Mult mai substantiala si coerenta decat prima confruntare dintre cei doi candidati la presedintia SUA, ultima dezbatere electorala dintre Donald Trump si Joe Biden pare sa aiba insa un singur castigator clar: jurnalista NBC Kristen Welker, cea care a jucat rolul moderatorului.

Alegeri SUA 2020. Biden il acuza pe Trump ca a capitulat in fata pandemiei

Donald Trump a abandonat, a capitulat in fata pandemiei, acuza Joe Biden si partenera sa de cursa Kamala Harris cu noua zile inaintea alegerilor americane, instalandu-se in bresa deschisa de catre declaratiile unui apropiat al presedintelui republican, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Ziua si recordul la capitolul vot anticipat: Peste 50 de milioane de americani au votat deja

Peste 50 de milioane de americani au votat deja in alegerile prezidentiale americane, a declarat vineri un expert in votul anticipat, semnaland o participare record la alegerile in care se confrunta presedintele Donald Trump si democratul Joe Biden, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2020. Cum sa ajungi presedintele Statelor Unite ale Americii (Animatie grafica)

In mai putin de doua saptamani, vom afla cine va fi presedintele SUA in urmatorii patru ani. Mai sunt doar zece zile pana la alegerile prezidentiale iar cursa pentru Casa Alba este mai intensa ca oricand.

Alegeri SUA 2020. De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondenta? Cateva detalii de la un expert american despre tipul de vot care ar putea schimba balanta alegerilor

Castigatorul alegerilor prezidentiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut in seara de dupa inchiderea urnelor asa cum s-a intamplat de cele mai multe ori pana acum. Asta pentru ca o mare parte din voturi in acest an vin prin corespondenta, iar expertii se asteapta ca voturile de la distanta in acest an ar putea fi chiar si jumatate din total. Fata de aceasta modalitate de vot, presedintele Donald Trump s-a pozitionat foarte vehement impotriva si a acuzat fraude inca dinaintea perioadei de alegeri. Un profesor american in stiinte politice dintr-un stat puternic republican face radiografia sistemului de vot prin corespondenta.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump va vota anticipat, sambata, in Florida

Peste 45 de milioane de americani au votat deja prin corespondenta sau in persoana, cu peste 30% fata de participarea totala din 2016. Alegerile in SUA au loc pe data de 3 noiembrie, dar americanii pot vota si anticipat in mai multe state.

Alegeri SUA 2020: Putin dirijeaza cel mai probabil ingerinte in alegeri pentru a-l ajuta pe Trump, spune CIA (New York Times)

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cel mai probabil va continua sa aprobe si sa dirijeze operatiuni de ingerinta care vizeaza cresterea sanselor de realegere a presedintelui Trump, a concluzionat o recenta analiza a CIA, un semnal ca serviciile de informatii continua sa examineze activitatile Rusiei in ciuda atacurilor presedintelui, relateaza New York Times.

VIDEO Alegeri SUA 2020. Donald Trump a votat anticipat: Am votat pentru un tip pe nume Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat sambata, cu zece zile inainte de alegerile prezidentiale, pentru un tip pe nume Trump, intr-o sectie de vot din West Palm Beach, in Florida, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Alegeri SUA 2020 Prezenta la vot ar putea atinge cote record: Cea mai mare din 1908. Peste 50 de milioane de americani au votat deja

Datele furnizate de US Elections Project estimeaza un record de 150 de milioane de voturi, ceea ce ar reprezenta 65% din numarul cetatenilor cu drept de vot. Pana in prezent, peste 50 de milioane de alegatori au votat deja in scrutinul prezidential, cu doar 11 zile de campanie ramase inainte de data de 3 noiembrie, noteaza The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )