Libnet.ro
UNICEF

10:00

Alegeri SUA 2020. Trump insista si cere Curtii Supreme sa blocheze certificarea rezultatelor in statul Pennsyilvania

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Trump insista si cere Curtii Supreme sa blocheze certificarea rezultatelor in statul Pennsyilvania

Aliatii presedintelui republican Donald Trump au depus joi un recurs in urgenta la Curtea Suprema a SUA in care au cerut blocarea certificarii rezultatelor alegerilor din statul Pennsylvania, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Trump a publicat un discurs in care vorbeste timp de 46 de minute despre fraude

In pofida situatiei grave din SUA din cauza noului coronavirus, Donald Trump ramane cramponat in alegerile de la 3 noiembrie. Presedintele american in exercitiu a publicat o inregistrare video de 46 de minute in care vorbeste despre fraude la urne.

ALEGERI SUA: Aliatii presedintelui Trump au cerut Curtii Supreme a SUA sa blocheze certificarea rezultatelor in statul Pennsyilvania

Aliatii presedintelui republican Donald Trump au depus ieri un recurs in urgenta la Curtea Suprema a SUA in care au cerut blocarea certificarii rezultatelor alegerilor din statul Pennsylvania.

Alegeri SUA 2020. Succesorul lui Martin Luther King de la care Joe Biden asteapta un miracol

Un pastor din Atlanta poate avea in mainile sale soarta administratiei Joe Biden. Raspunsul este asteptat la 5 ianuarie, cu prilejul repetarii alegerilor pentru Senat in Georgia.

Alegeri parlamentare 2020 in diaspora tot ce trebuie sa stii despre votul in strainatate

Cetatenii romani care au domiciliul sau resedinta in strainatate, isi pot exercita dreptul de a vota la alegerile parlamentare din afara tarii, alegeri care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020. Iata cateva informatii despre alegerile parlamentare 2020 in diaspora, potrivit agerpres. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare din 2020 in .

Alegeri parlamentare 2020. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare

Alegeri parlamentare 2020. La alegerile de duminica, 6 decembrie 2020, romanii sunt chemati la vot pentru a alege, pentru urmatorii patru ani, respectiv pana in anul 2024, 465 de parlamentari, dintre care 136 de senatori si 329 de deputati.

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidatii din Vrancea care aspira la functiile de deputati si senatori

Judetul Vrancea are rezervate in noul Parlament cinci functii de deputati si doua de senatori. La alegeri parlamentare 2020 s-au inscris noua partide si aliante politice, care au depus liste complete de candidati.

Alegeri parlamentare 2020 pe judete. Capi de lista PNL, PSD, USR, PMP si Pro Romania, pe judete

Duminica aceasta, pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Fiecare judet a primit un numar fix de senatori si deputati, in functie de numarul de locuitori pe care il are. Iata care sunt capii de lista ale partidelor, pe judete, conform celor de la stirileprotv. ro. Alegeri parlamentare 2020 pe judete: PNL, PSD, .

Alegeri parlamentare 2020. Cum arataharta interactiva a sectiilor de votare din strainatate

Alegeri parlamentare 2020. Ministerul Afacerilor Externe a lansat joi o harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora precum si un call center dedicat alegatorilor romani din afara tarii pentru alegerile parlamentare din 2020.

Alegeri parlamentare 2020. Cum afli cine sunt candidatii din circumscriptia ta

Alegeri parlamentare 2020. Aflarea candidatilor din circumscriptia in care votezi se afla la doar doua click-uri distanta daca stii sa accesezi site-ul corect.

Alegeri parlamentare 2020. Klaus Iohannis, declaratie de presa, de la 19.00, in ultima zi de campanie

Alegeri parlamentare 2020. Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, de la ora 19. 00, in contextul in care astazi este ultima zi de campanie electorala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )