Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2020. Trump a publicat un discurs in care vorbeste timp de 46 de minute despre fraude

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Trump a publicat un discurs in care vorbeste timp de 46 de minute despre fraude

In pofida situatiei grave din SUA din cauza noului coronavirus, Donald Trump ramane cramponat in alegerile de la 3 noiembrie. Presedintele american in exercitiu a publicat o inregistrare video de 46 de minute in care vorbeste despre fraude la urne. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. O renumarare pentru care Trump a platit trei milioane de dolari s-a incheiat cu mai multe voturi pentru Biden

Presedintele american in exercitiu Donald Trump a platit trei milioane de dolari pentru renumararea voturilor in statul-cheie Wisconsin, dar s-a trezit cu un esec si mai mare decat cel inregistrat dupa prima verificare a urnelor.

Alegeri SUA 2020. Succesorul lui Martin Luther King de la care Joe Biden asteapta un miracol

Un pastor din Atlanta poate avea in mainile sale soarta administratiei Joe Biden. Raspunsul este asteptat la 5 ianuarie, cu prilejul repetarii alegerilor pentru Senat in Georgia.

Alegeri parlamentare 2020. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare

Alegeri parlamentare 2020. La alegerile de duminica, 6 decembrie 2020, romanii sunt chemati la vot pentru a alege, pentru urmatorii patru ani, respectiv pana in anul 2024, 465 de parlamentari, dintre care 136 de senatori si 329 de deputati.

Alegeri parlamentare 2020. Cum arataharta interactiva a sectiilor de votare din strainatate

Alegeri parlamentare 2020. Ministerul Afacerilor Externe a lansat joi o harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora precum si un call center dedicat alegatorilor romani din afara tarii pentru alegerile parlamentare din 2020.

Alegeri parlamentare 2020. Cine si cum poate vota la urna mobila

Alegeri parlamentare 2020. Persoanele cu drept de vot aflate in carantina sau in izolare la domiciliu din cauza Covid-19, precum si in locatia declarata, pot vota la alegerile parlamentare din 6 decembrie prin intermediul urnei speciale, daca trimit o cerere sectiei de votare. Dreptul la urna mobila au si persoanele care nu se pot deplasa la urne din cauza de boala sau invaliditate.

Alegeri parlamentare 2020. Romanii din localitatile aflate in carantina nu vor avea nevoie de declaratie pentru a merge la vot

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, in ziua alegerilor parlamentare, locuitorii din orasele si comunele aflate in carantina vor putea merge la vot fara a fi nevoie de o completare a declaratiei pe proprie raspundere, Guvernul urmand a adopta o prevedere in acest sens, vineri.

Alegeri parlamentare 2020. Cine poate vota pe liste suplimentare si cum se procedeaza

Alegeri parlamentare 2020. Un alegator poate vota pe listele suplimentare daca si-a schimbat resedinta si nu a facut cerere de inscriere in Registrul Electoral, arata platfoma VotCorect.

Alegeri parlamentare 2020. Regulile pe care trebuie sa le respectam la votare, in pandemia COVID

Milioane de romani sunt asteptati in sectiile de votare, duminica, 6 decembrie, pentru a-i alege pe cei 136 de senatori si 329 de deputati care vor forma Parlamentul in urmatorii patru ani.

Alegeri parlamentare 2020. Romanii din diaspora pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile parlamentare 2020, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) le aminteste romanilor care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen.

Alegeri parlamentare 2020. Cine poate vota prin intermediul urnei mobile

La alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 isi pot exercita dreptul la vot prin intermediul urnei mobile atat persoanele aflate in carantina sau izolare din cauza pandemiei de Covid-19, cat si persoanele netransportabile din motive de boala sau invaliditate, dar si cele care executa o pedeapsa privativa de libertate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )